Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

do dziewczyn po 30.

Polecane posty

Gość ilona3965
zadzwoń do mnie 508990219

Dobrze postawione pytanie :D Odpowiedź: nie zdarza --> już nie ale kiedyś tak... Odpowiedź: tak, zdarza --> nadal tak... Zawsze zadowolony będziesz gdy tak pytał będziesz :D

Gość Katarzyna__OG
do mnie tez 693023307

Gość no a jak
no wiadomo, kończysz 30tkę i stajesz się stateczną panią, matroną :D Nie zdarza mi się po 30tce, przed 30tką też mi się nie zdarzało. No jakoś mnie to nie kręciło nigdy. Może zacznie po 40tce, nie ? :P

Alicja czy ja jestem dobra dupa? Androgena nurtuje tenże wątek. Powiedz mu bez złośliwości. Androgen, zobacz jaką masz piękną cyfrę. Cześć i cześć.

Dziękuję za piwko Alicjo :-) Bó, to wciąż są tylko dwie szóstki. Brakuje trzeciej. Dopiero wtedy będzie mi liczba pasować :-) I sam się chce przekonać czy jesteś fajna dupa. Czemu mam się tylko domyślać?

Androgen, dlatego że trafiłeś na taki obiekt. Inny niż wszystkie, które spotkałeś na swojej drodze. Nie bądź zskoczony, jesteś taki sam. Dlatego tak cię to, można powiedzieć fascynuje. Tak, fascynuje. Denerwuje, doprowadza do kurwicy ale też zajebiście nakręca. Chciałeś, to masz. I zrób z tym co chcesz. Do poniedziałku, cześć.

P.S. tak, zła jestem na ciebie i będę jeszcze gorsza suka dla ciebie. Moze nie zła. Wczoraj byłam zła, dzisiaj mam wkurwienie i ciśnienie na ciebie. Bo śmiesz jeszcze do mnie ironizować.

Bó, przyniosę Ci 🌼 i będę skruszony. Nie powinnaś się gniewać :-)

Zielonka, a w przebieralni może być? Wiesz, to jest dość fajne, kiedy jest ryzyko, że ktoś zobaczy, usłyszy :-) Albo jeszcze lepiej. W biurze :-)

Hej, a mi wypada, czy nie? Czy ta dojrzałość dotyczy tylko kobiet?

Andro moze byc, szybkie numery sa ok, ale wole calonocne maratony...ze wszytskim co tylko mozliwe ;) Taki szybki numer w przymierzalni mnie jedynie rozpali , a ja lubie dlugo, mocno i glosno ;)

Zielonka, no przecież wiesz, że numerek w przymierzalni to tylko gra wstępna do całonocnego dymania. A może kiedyś się włamię do Ciebie? ;-) Bo ja to lubię tak z zaskoczenia. Wiesz, ofiara nie spodziewa się nikogo a tu nagle... coś się dzieje :-)