Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZASTECZKA

NIE CHCĘ NARZEKAĆ JUŻ NA MEŻA!!!!!PODZIELCIE SIĘ CZYMŚ MIŁYM

Polecane posty

Gość CZASTECZKA

może i temat już się pojawił proszę napiszcie kto z was ma udane życie małżeńskie ma dzieci i jest szczęśliwy tak po prostu w małżeństwie chętnie widziane wpisy małżonków ze stażem.

Gość CZASTECZKA
czyli wolicie narzekać na tych swoich chłopów......szkoda ;-(

Gość narzekanie i tak nic nie da
-.-

Gość mozna byc szczesliwym
jeszcze nigdy w moim malzenskim zyciu nie powiedzialam jednego slowa zlego na meza.Jest moim 2gim mezem, pierwszy zmarl po dlugiej, ciezkiej chorobie.Jestem 11 lat mezatka po raz drugi.Zarowno pierwszy i drugi maz to cudowni mezczyzni.Piekni, wierni, kochajacy, za mna w ogien by wskoczyli .Z pierwszego malzenstwa mam corke 30 letnia .Jest szanowana przez mojego meza , doczekalismy wspolnej wnuczki, ktorej jest wlasnie ona mama .Maz ma 2 corki, ktore uwielbiam , bo sa tak cudownymi kobietami . Kazdy dzien jest swietem i przyjemnoscia obcowania z ukochanym . Na dodatek jest mimo lat mega przystojny, otwarty , serdeczny , zyczliwy i ma cale poklady cierpliwosci. Minusem jest jego praca , bo duzoooooooooo pracuje .Za to mamy duzo pieniedzy i mozemy sobie pozwolic na dobre zycie . Pocieszylam Cie , ze mozna byc szczesliwa?Powialo optymizmem ?

Gość młoda 22 mamusia
Ja co prawda, jeszcze nie jestem formalnie w małżeństwie, ale żyjemy jak małżeństwo od 2 lat, za rok planujemy ślub :) Nigdy w życiu nie powiedziała nawet jednego złego słowa na mojego faceta, nigdy go nie upokorzyłam, ani nigdy na Niego nie krzyknęłam. Jest moją największą miłością życia i jestem pewna, że nigdy nie będę z Nikim szczęśliwa jak z Nim ;) -pracowity, uczciwy, miły, toważystki, wierny i bardzo przystojny- ideał mężczyzny :) Polecam każdej dziewczynie tak wspaniałego mężczyznę.

Gość mozna byc szczesliwym
zabko -akurat nie masz tu racji.Kafe to moja odskocznia , to moja kopalnia wiedzy o ludziach, ich mysleniu, ich problemach, wyobrazni . Nie zawsze ma sie ochote na czytanie o polityce , wydarzeniach kulturalnych, lazeniu po kinach , bo akurat maz pracuje .Nie tylko kuchnia stanowi zaczarowany ogrod .A spotykanie sie ze znajomymi - tylko ploty,, zawisc i porownywanie stanu posiadania ble ble ble .Tu jestem anonimowa i fajna zabawa . Trzeba zajac sie tym co sprawia przyjemnosc .O tobie tez tu duzo wiem :-) Jaka kobieta jestes, za jaka chcesz uchodzic i jakie masz szanse na fajnego mezczyzne .

Gość fgbnm,lkuytf
Jak sie wybiera porządnego mężczyznę i nie skreśla się faceta z jakiś błachych powodów ( np. braku doświadczenia, które zdobywa się razem) to i nie ma się powodów do narzekania.

Gość drugie dno
A WIĘC ŻABA JEST OSOBĄ CHORĄ PSYCHICZNIE, SFRUSTROWANĄ I POPIEPRZONĄ.

"zabko -akurat nie masz tu racji.Kafe to moja odskocznia" ­ za parę lat zauważysz, że twoje szczęście było mocno złudne :P ­ "A spotykanie sie ze znajomymi - tylko ploty,, zawisc i porownywanie stanu posiadania ble ble ble " ­ cóż, współczuje znajomych. ­ żyj sobie dalej ułudą szczęścia, twierdząc, że znajomi są be :P

Gość leze na kanapie dzis
oj zabko zabko .Duzo jeszcze musisz sie uczyc zycia. Milego dnia .