Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisa88

O co mu chodziło ?

Polecane posty

Gość Alisa88

Mam maly problem jeśli chodzi o faceta z którym sie spotykam. Tzn spotkalismy sie dopiero drugi raz, znam go od 1,5 tygodnia. Kiedy ostatnio rozmowa zeszla na temat seksu, tak ogólnie to powiedział ze dorosli ludzie powinni robic to na co maja ochote, bez oporów i myslenia czy nie za szybko ... No i teraz tak sobie myślę o co mu właściwie chodzi ... ? To byla aluzja ? Bo jak dla mnie to ta filozofia zbyt dojrzała nie jest ... czlowiek ktory nie myśli i nie ma oporów jest jest kretynem ... w dobie wszyskich HIV'ow, chorób wenerycznych, ciąż, zboków to jest kretyńskie zeby isc do łózka z nowo poznanym facetem 'bo mam chuć' ... Tak na dobrą sprawe jeszcze nie wiem jaki jest, co to są dwa nie zbyt długie spotkania. Chyba ze dla niego nie maja znaczenia konsekwencje i ma podejscie typu 'co bedzie to bedzie, najwazniejsze ze zaliczona' ... a mi juz totalnie to obrzydza :/ Co o tym sądzicie ?

Gość Weronika90000
wyluzuj. Spotykaj się z nim a jak bedzie się do Ciebie dobieraj to powiedz zeby przystopował. ;)

Gość Goląb w pokoju
najlepiej żeby działali w ogóle bez myślenia a jeszcze lepiej, żeby wykonywali tylko polecenia w ścisle okreslonych granicach od-do