Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coturobicomamao

KATAR KATAR- O CO CHODZI...?!

Polecane posty

Gość coturobicomamao

kurcze nie wyrabiam juz z katarem mojego dziecka to jakis koszmar, juz 1,5 tygodnia to trwa wkoło oczyszczanie fridą, inhalacje, smarowanie mascia majerankowa, pryskanie sola morska. Jakos po tygodniu bylo lepiej i nie kapalo z nosa a tu na gle dwa dni poprawy i znow sie leje! znow wodnisty przezroczysty.... od 3 dni podaje pneumolan czy to mozliwe ze po nim katar sie nasilił ?! czy ktos sie z czyms takim spotkal.....

Gość mamamamni
a ile ma twoje dziecko ?

Gość coturobicomamao
2 lata 2 miesiace

Gość coturobicomamao
co najgorsze to to ze od tego kaszle przez ta wydzielinę ktora splywa po scianie gardla:/

Gość mamamamni
moja ma to samo. zaczyna sie od kataru a potem dochodzi kaszel. w nocy wogule nie spi tylko sie meczy biedulka. miesiac temu tez byla chora, byla na antybiotyku a teraz znowu to samo :( ale nie moge dawac ciagle dziecku antybiotyku. moja ma tylko 7 miesiecy.

Gość dfggbhh
Może na kurz uczulone albo pierze.

Gość mamamamni
tez juz nie wiem co robic i od czego ta choroba znowu ???

Gość mamamamni
raczej nie.

Gość mamamamni
fakt ze moj maz byl chory pare dni temu i moze od niego zalapala wirusa.

Gość coturobicomamao
moja do roku nie chorowala , a potem sie zaczelo:/ ja mysle ze na kurza moja akurat nie jest uczulona itp.

Gość mamamamni
jak myslicie moge wychodzic z mala na spacer ? goraczki nie ma wogule. ja nie mieszkam w pl wiec pogoda nie jest najgorsza tak do 8-9* jak myslicie ?

Gość coturobicomamao
moja tez byla na atybiotyku niedawno, ja sie tylko tak zastanawiam nad tym pneumolanem, ktory zaczelam jej podawac, on rozrzedza zalegajaca wydzieline w zatokach itp i moze poprostu jej to gdzies zalegalo i teraz od syropu schodzi ten katar no juz sama nie wiem ... albo uszkodzilam jej sluzowke poprzez ciagle odsysanie kataru sopelkiem....czekam do poniedzialku jesli bedzie takcaly czas i katar sie nie zmniejszy wybiore sie do laryngologa

Gość coturobicomamao
tak a nawet powinnas jesli nie goraczkuje, na katar nawet lepiej byc na powietrzu z dzieckiem

Gość mamamamni
coturobicomamao - a co ci lekarz powiedzial ? mi powiedzial w zeszlym mies. jak chorowala ze teraz wszystkie dzieci choruja bo pogoda taka no ale zeby po miesiacu znowu bylo to samo...

Gość mamamamni
no wlasnie tak myslalam ze lepiej wyjsc a dzisiaj dosc ladnie i slonecznie jest u nas.

Gość mamamamni
a jeszcze tak sie zastanawiam czy powinnam kapac dzis malutka ? boje sie aby jej sie nie pogorszylo. coturobicomamao - kapiesz dziecko podczas choroby ?

Gość zielona małpa
Moja córka (2-lata ) też miała problem z lejącym, wodnistym katarem. Praktycznie przez półtora roku w użyciu była frida, sól morska, różne syropki a i tak kończyło się antybiotykiem. W końcu kolejny lekarz przepisał AERIUS - syropek antyalergiczny. I katar zniknął. Może warto spróbować? Życzę zdrówka!