Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

best_one

panele podłogowe - takie same na całe mieszkanie czy różne?

Polecane posty

j.w. czy wolałybyście/wolelibyście panele takie same czy takie, które odzwierciedlałyby klimat danego pomieszczenia?

zależy od ciebie i od funduszy :) ja mam inne w sypialni i kuchni ( ale to nie ja wtedy remontowałam) w jednym pokoju mam dywan a w drugim takie same panele jak w salonie :) wszystko zależy jak to sobie wyobrażasz :)

Gość papa2435456
ja bym dal w kazdym pomieszczeniu inne bo tak to bedzie wszystko jednakowo

Gość miskkkkiii
jak nie ma drzwi między pomieszczeniami, to takie same, a jak są drzwi, to różne

Gość Huszu
ja mam inne ale to matka decydowała ja bym zrobiła podłogę wszędzie taką samą i z drewna bo panele się wymywają już raz wymienialiśmy w pokojach na nowe

no wlasnie dlatego pytam, bo powiem szczerze, ze nie bardzo sie orientuje. Stad moje pytanie czy taka "pstrokacizna" mialaby sens;) generalnie to fundusze odgrywaja tu najmniejsza role.. a kazde pomieszczenie ma drzwi..

Gość magija655343
pieknie bedzie jak bedzie rożnie

Gość jablova
ja zdecydowanie wolałabym różne. zwłaszcza, że meble, karnisze i reszta dodatków może się nieco różnić w poszczególnych pomieszczeniach...

Gość Karolina12360
Różne , ja mam w pokoju jasne, w salonie ciemne , w kuchni i przepokoju płytki . Jeżeli nie lubisz sprzątać to nie wybieraj paneli ciemnych, ja mam ciemne w salonie i to jest jednym słowem masakra ciągle widać na nich kurz, ciężko je doczyścić

Gość trop
na jasnych każdą kroplę wody zaś widać( przynajmniej na podłodze sosnowej). Ja bym wybrała jednolity kolor w całym domu( pewnie dąb lub orzech), do tego wykończenia( listwy przypodłogowe, parapety) i drzwi w tym samym kolorze.

Gość gość
ja bym wybrala inne kazxdy pokoj ma swoj klimat niby podobny ale inne meble inne sofy inne paNELE

Gość gość
ja mam w pokojach i w korytarzu identyczne.