Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoliczkunieczka

Udało się czy jeszcze za wcześnie?

Polecane posty

Gość karoliczkunieczka

Witam! Planowaną miesiączkę powinnam dostać 31.01... Dziś robiłam test ciążowy i wyszła druga kreseczka ale blada... I nie wiem czy już się cieszyć czy jeszcze czekać... Też tak miałyście że druga kreseczka była blada?

Moja była ledwie widoczna pod światło. Jak test wysechł to widac było niby gołym okiem, ale bladziusieńka była strasznie. Na zdjęciach to już w ogóle praktycznie NIC nie było widać i... jestem w ciąży :) Zatem autorko... GRATULUJĘ! :))))

U mnie byla blada. Po tygodniu powtorzylam test i byla bordowa krecha :D Zamiast czekac na kreski lepiej idz na bete ;) Gratulacje tak w ogole :D

Gość karoliczkunieczka
Na betę pójdę w poniedziałek... :D Mam nadzieję że się udało :) Dziękuje Wam za odpowiedzi :* :)

Moim zdaniem sie udalo ja aby dojrzec swoja kreske wyginalam test w kazda mozliwa strone az moj chlopak zaczal sie ze mnie smiac ze lekko mi odbija :P

Gość karoliczkunieczka
Teraz jak patrze na ten test to ta kreska ściemniała i jest widoczna gołym okiem :D :D :D

Gość karoliczkunieczka
Ale i tak w poniedziałek polece na bete zeby potwierdzic :D chyba bede pierwsza w kolejce :D haha

Ja miałam tak samo -środa,czwartek ledwo widoczna-wczoraj pojechalam na bete i jak byk --ciąża:)jak tylko widzisz 2 kreseczke to znaczy o ciąży,widocznie jest to bardzo wczesna ciaza,Gdybys powtorzyla test za parę dni to intensywność kreski byłaby mocniejsza.Gratuluję:)