Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam co ze soba zrobić

Prawda wyszła na jaw! Mąż wyrzucił mnie z domu

Polecane posty

a ja wrociłam z policją. W dodatku mój mąż i teściowa pokryjomu zrobili mojemu 8letniemu synowi testy DNA. I wyszła prawda na jaw że mój Adrian nie jest synem Artura. Teściowa i mąż wściekli, zwyzywali mnie od dziwek, mojego syna od bękartów, to że tyle lat dawali nam jeść, że ja nie pracowałam. Mąż wyrzucił moje rzeczy przez okno a teściowa wyciągneła mnie za włosy i wystawiła z dzieckiem za drzwi. Ja wróciłam z policją bo jestem tam zameldowana, mój mąż też nie może się zrzec ojcostwa, nawet po rozwodzie będzie musiał płacić mi alimenty. Poza tym moi rodzice, brat, siostra powiedzieli że powinnam złożyć na policji zawiadomienie o przemocy a oni zaświadczą na moją korzyść bo to że mąż mnie zwyzywał od dziwek itd, to przemoc a teściowa pobiła.

Gość wq2e3r4t5y6u
prowo jak chuj

Naprawdę mam dość takiego życia ale wiem gdzie pójdę. Rodzice mają małe mieszkanie, brat i siostra ledwo ze swoimi rodzinami wiążą koniec z końcem. I w dodatku sama się wrobiłam z tym problemem. Namawiałam męża na dziecko, dwa lata nic nie wychodziło bez zabezpieczenia więc sam dla pewności zrobił badania i wyszło że nie może mieć dzieci. Później pojawił się mężczyzna do którego mój syn jest łudząco podobny i to on jest ojcem dziecka. Mój synek kiedyś próbował sobie wziąć jabłko ze stołu to teściowa zabrała mu to i powiedziała żeby mu tatuś kupił takie rzeczy jak owoce.

Gość nhnh
prowo jak chooolera:D inteligencja nie grzeszysz haha

Gość wq2e3r4t5y6u
prowo jak chuj

Gość ten facet jest jakis
no ok ale co nas to? jak ci mamy pomoc?

Gość ha ha ha wysil sie bardziej
Testow DNA nie zrobisz po kryjomu. Musi byc zgoda obojga rodzicow. Wiem bo u mnie w firmie sie posredniczy w ich wykonaniu.

Gość wq2e3r4t5y6u
prowo jak chuj

Gość mogłas sie lepiej postarać
z tymi testami i z tym, że alimenty będzie musiał płacić. Jezeli rpzed sadem udowodni, że nie ejst bilogicznym ojcem to nie musi płacić alimentów. durna jesteś

Gość Uzależniona od chipsów
Nie przeczytałam do końca bo to strata czasu czytać takie prowo

Gość nie wrócilabym
ale o co chodzi, puściłaś sie więc ponosisz konsekwencje:o ciesz się że będzie ci płacił to mnie kurwica by strzeliła gdybym musiała płacić na obce dziecko.

Gość aha123456
ja tez nie przeczytalam do konca , ale ktos sie strasznie nudzi, mi by sie nie chcialo takich durnot wymyslac i jeszcze dyskutowac na ten temat:D