Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agent łukasz

Jak sprawdzić czy dziewczynie zależy na mnie, a nie pieniądzach?

Polecane posty

Gość Agent łukasz

Macie jakies pomysly? Jak sprawdzic czy leci na moją kase czy moze jednak na mnie? Wymyslic cos ze nagle straciłem majątek, firme i moi rodzice tez?

Gość profesor pizdograbka
zakrec kurek z prezentami , kasa,ciuszkami,kosmetyczkami etc..Poprostu znajomosc traktuj jako kazdy placi za siebie i tyle.Jesli jej zalezy na to jaki jestes a nie tym kim jestes i tym ile zarabiasz to zupelnie nie odczujesz roznicy w jej zachowaniu.Acha i niech taka akcja nie trwa tydzien a kilka tyg. wtedy zrozumiesz sam czy chodzi jej o twoj portwel czy to aby byc blizej ciebie za to ze jestes taki jak ona lubi.Kobiety uwielbiaja doic z kasy frajerow jesli zwachaja pieniadze.Da ci raz czy dwa a zaplacisz za to jak za zboze u zyda.

Gość ujik
Nie okłamuj jej - jeśli zależy jej na Tobie, to będzie się czuła strasznie zdradzona i upokorzona, kiedy to odkryje. Na pewno nie zapraszaj jej na randki do ekskluzywnych restauracji, nie kupuj jej drogich prezentów. Po prostu zachowuj się tak, jakbyś faktycznie był przeciętnie zamożny. Na spotkanie przyjdź z jedną różą zamiast wielkiego bukietu itd. Tylko nie przesadzaj, bo jeśli ona wie, że masz pieniądze, to uzna Cię za strasznego sknerę, jeśli będziecie chodzić na randki na kebaba z budki. :D