Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

befanka marta

ZACZYNAMY STARANIA O DZIDZIUSIA! Moze bedzie nas 3-jka do konca roku:-)

Polecane posty

Czy ktoras zdziewczyn dolaczy sie do topicu? Na poczatek krotko o sobie, imie wiek. Ja jestem Marta 25 lat, zamierzamy z mezem zaczacstarc sie o dzidzie, moze bedzie nas trojka do konca roku:-)

Gość może dolącz do innych
topików bo za dużo juz tu tego

Jak przegladalam to zazwyczaj sa juz zzytegrupy osob,badz pomieszanie dziewczyn ktore maja juz dzieck z tymi co sie staraja...

Gość czarownicccaaa
wkurwiasz mnie i nie myśl o bachorze bo rzuciałam zaklęcie i urodzisz potforka!! PO TFO RKA !!!

Gość może dolącz do innych
a ty masz jakiś problem z komunikacja wirtualną czy co ? ze nie chcesz dołączyć do istniejących topików ?a może lubisz grac pierwsze spkrzypce :o chore to

Gość S.M.S.C.
co wy chcecie od autorki? Boze jaki widzicie w tym problem,ze dziewczyna zalozyla topic o swoim pragnieniu ? Jej sprawa a wasz nie zasrany interes ! Autorko życze powodzenia w staraniach :) Ja też mam 25 (rocznikowo 26 lat) a mój synek wczoraj skończył roczek :) Powodzenia raz jeszcze !!! /Sylwia

Dziekuje:-):-) mam nadzieje ze w tym roku zostaniemy rodzicami:-) 1 1 Co do wypowiedzi wyzej, hm jakie zaskakujace jest to, jak ktos latwo ocenia, zabawne naprawde.. Nie mam problemu z komunikacja ale chcialaby zeby byl topic,ktory skupia tylko dziewczyny, ktore beda sie starac...

Gość annawiktoria78
dzidzia sridzia :O ja pier*dple :O ciezko napisac staramy sie o dziecko !!!! nie kurva o jakas fasolke , groch czy choy wie co :O:O:O pozniej beda kupki, soczki i kaszki :O

Gość S.M.S.C.
no i co że będą kupki soczki i kaszki? Masz z tym problem? bo jak masz to po co tu wchodzisz...? co za idiotyzm... jak mnie cos denerwuje,to nie czytam tekich tematów...po co się wypowiadasz? beznadziejna/y jestes ;/

Gość annawiktoria78
moge robic co zechce bo od tego jest forum !!!!!! zabron mi !!!! :D:D:D

Gość Seseseseses
Up

lalalove ja rowniez staram sie o malenstwo :) ja jestem na topicu Nowy Rok Nowe nadzieje na te sliczne 2 kreseczki :) zapraszam . jest tam wiele fajnych kobietek ktore napewno Cie nie zignoruja :)