Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra_mała

CZY TO MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość aleksandra_mała

wiem, ze ten post bedzie nie ptrzebny, ale chce dla spokoju odpowiedzi, dla chlopaka, bo to panikarz. spoznia mi się okres 9 dzien (zaznaczam, ze czasami zdarza mi sie opoznienia okresu, kilkudniowe, kiedys nawet miesiac) we wrzesniu z chlopakiem wybralismy sie na urlop, nie uprawiamy seksu, bo nie chcemy, a raczej dlatego, ze moj chlopak boi sie wpadki (ale to inna bajka), no ale seks oralny tak, ale tylko w prezerwatywie, no i oczywiscie na urlopie bylo tak, moj chlopak doszedl w prezerwatywie, lazienka, zawinal gumeczke ladnie, wyrzucil raczki umyl i tyle... od wrzesnia do teraz normalny okres mialam, tak jak zawsze 5-6dni trwajacy, regularnie. no a teraz spoznia, wbijam mojemu ze prawdopodobienstwo bycia w ciazy jest zadne! no ale nie rozumie. no a Wy co o tym sadzicie? bede kolejna dziwica niepokalanie poczetą?

Gość chyba w snach
nie ma ciazy na przyszlosc idz po tabletki do gina ;)

A po co jej test skoro nie współżyje.Chłopak jakąś paranoje ma.

Gość trop
kup mu książkę na walentynki o tych sprawach. Najlepiej wychowanie seksualne Starowicza :))))

Gość aleksandra_mała
chyba mu kupie... Ja jestem pewna, ale sami wiecie jak ktos chodzi i ciagle Ci truje i stresuje, to czlowiek sam bzikuje, i przez to mysle ze okres mi sie spoznia. Dobry z niego facet, ale ma paranoje, dlatego chce pewnosci... a test? dobra sprawa, tez myslalam o tym, nawet mialam kupic, ale moj chlopak automatycznie pobladl:)