Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika33792

Jak dorobić przez internet

Polecane posty

Gość kika33792

Witam wszystkich!Jak wielu z was szukałam sposobu dorobienia sobie przez internet i znalazłam.Sprawdziłam i polecam dorabiać w Profic Clicking.Na start dostajesz 10$ aby przetestować stronę,zarabiasz 2% za każdy dzień w tygodniu i 1% w weekendy co daje 50% zysku miesięcznie.Oglądasz 3 reklamy dziennie i gotowe.Rejestracja jest darmowa polecam spróbować.W razie pytań proszę o kontakt pomogę w rejestracji monika.bednarz98@gmail.com

Gość PCCCCCCCCC
Nie do końca polecam PC. Wpłacić łatwo gorzej z wypłatami. Jestem już kilka miesięcy, więc wiem co mówię. Zarobić się da, ale obecnie duże ryzyko, tym bardziej teraz bym nie inwestował, bo pod koniec lutego pewnie restart i ściągnie większość paczek

Gość ????????????
Pytanie Grześku, jak długo będziesz miał ten bar. Wiesz, że musisz zdobyć klientów, być lepszy niż konkurencja, opłacić rachunki i jezcze spłacić kredyt? Źle Ci nie życzę, tylko piszę, jakie są realia i że większość lokali gastronomicznych kończy swój żywot najdalej po 1 roku. niejeden taki biznes widziałam, który upadł z kretesem. Dlatego właśnie ludzie nie otwierają wlasnych firm.

Gość Miegro
Ja długo szukałam, wszystkie te oferty dokładnie analizowałam i wiem ,że żadna z nich nie jest tak dobra jak ta , w której możesz zarobić na własnych zakupach. Istnieje sklep internetowy , jedyny taki w kraju , który daje nam bardzo duże możliwości zarobkowe. Polityka sklepu jest tak prosta, że aż trudno mi było w to uwierzyć . Przyznaje jakiś czas się tylko przyglądałam jak to funkcjonuje. Teraz działam i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam.

Gość toscania88
hej mam pytanie do "jakdorobic" wlasnie sie zastanawiam nad ta praca przez internet mozesz mi powiedziec jesli to nie tajemnica ile tak mniej wiecej zarabiasz miesiecznie?

Gość michał

Jeśli interesuje Cię dorobienie min. kilkuset zł przez internet to napisz, a podam Ci więcej szczegółów. Nie musisz nic inwestować, aby zacząć zarabiać. Musisz mieć skończone 18 lat. Pozdrawiam

pomoc-m2m@wp.pl

Gość Mariusz

Praca przez internet, inwestycja 250$

Czas jaki trzeba poświęcić to od 30 do 90 minut dziennie. Na start dostajemy opiekuna, który m.in. pomaga nam w decyzyjnych inwestycjach. Możliwe są bardzo wysokie zyski, jeśli jesteś zainteresowany zarejestruj się na stronie https://bit.ly/34tnwux a my do Ciebie oddzwonimy i wszystko szczegółowo wytłumaczymy.

Gość Mariusz

Praca przez internet, inwestycja 250$

Czas jaki trzeba poświęcić to od 30 do 90 minut dziennie. Na start dostajemy opiekuna, który m.in. pomaga nam w decyzyjnych inwestycjach. Możliwe są bardzo wysokie zyski, jeśli jesteś zainteresowany zarejestruj się na stronie https://bit.ly/34tnwux a my do Ciebie oddzwonimy i wszystko szczegółowo wytłumaczymy.