Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka nie dziwaczka

zatrucie spalinami- pilne

Polecane posty

Witam mam pilne pytanie. Czy osoba przebywająca przez ok 2 godzin w pomieszczeniu, tnąca w środku piłą spalinową może zatruć się spalinami? Mój mąż trafił niedawno do neurologa z następującymi objawami: - niewyraźna mowa, bełkotliwa - zapomina co powiedział, powtarza się co chwile - trudności w skupieniu wzroku, "pijane oczy" ogólnie trochę zachowanie jak pijanego lub po środkach odurzających, nie pijąca wcześniej nic. Zdarza się to co jakiś czas, mąż nie wierzył mi że zachowuje się , że wygląda, tak jak opisałam. Dopiero jakiś tydzień temu moja siostra z mężem zajechali do nas w trakcie jak był w takim stanie, myśleli, że jest pijany i dopiero on zauważył że coś może być nie tak. I dziś skojarzyłam, że za każdym razem jak ma takie objawy (trwa to zazwyczaj kilka godzin) to wcześniej tnie drewno spalinówką. Wprawdzie tak gdzie tnie są stale otwarte drzwi, ale i tak bardzo daje spalinami. Czy to może być powód? ja już odchodzę zmysłów, strasznie się o niego boję.

up up

odezwijcie się plisss

miał już robiony rezonans, w e wtorek eeg, czekam strasznie wystraszona, już byłam spokojniejsza w tym tygodniu a dziś znowu to samo, jestem załamana :( teraz "położyłam" go spać, (jak jest w takim tanie wystarczy mu sekunda i śpi aż do rana), rano wszystko ok a popołudniu znów strasznie się będę bała że znowu to się wydarzy

w głowie mam tysiące scenariuszy, nie wiem może ktoś z was/ waszych bliskich miał podobne objawy? bo nie wiem czy to można rozpatrywać w związku z tym tnięciem drzewa i spalinami, czy co to innego może być

boziu, codziennie wszyscy tu napieprzają na jakies beznadzieje tematy, a jak ktoś rady i wsparcia potrzebuje to nikogo :( tak strasznie się boję...

up up up

Gość napiszemmm tak////
lekarzy to tu chyba nie ma :O

wiem, że nie ma, ale już jestem zdesperowana, więc pytam. Jestem z tym całkiem sama, boję się jak cholera, i zastanawiałam się może ktos inny miał podobne objawy

up up

up up

Dlaczego nie zmini miejsca pracy ciecia tą piłą? Na podw.órku nie może?

ludzie apeluję, odezwijcie się bo stracę resztki wiary w człowieka. Całymi dniami tu pierdzielicie trzy po trzy! proszę błagam, nie wiem co robić już

oleczka32 ja nie kojarzyłam aż do dziś, że to może być od tego, właśnie sama nie wiem. zastanawiam się czy podtrucie spalinami może dać takie objawy. od poniedziałku nie pozwole mu tam ciąć nie ma bata, ale nie wiem czy to od tego, czy coś innego

Używanie silnika spalinowego w niewentylowanym pomieszczeniu to głupota Pocieszę Cię, że jakby ciął jeszcze z pare odzin to by nie przeżył tego raczej Nie słyszałaś ile było wypadków, że para chciała się ogrzać w aucie w zamkniętym garażu i się udusil? A to sa takie same spaliny Ja jak tnę na zeenątrz to mi niedobrze od tych spalin z pilarki