Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela mag

czy macie dosc swoich facetow,mężow?po ilu latach?

Polecane posty

Gość hela mag

w moim zaczyna draznic mnie prawie wszystko

Mnie też. Szczególnie jego chamskie, wulgarne zachowanie. Po 5 latach związku... hm. Czekam aż wróci żeby z nim pogadać własnie o tym.

Gość ja uwiellbiam too
mialam go dosyc po 5 latach a po 8 pogoniłam go, teraz jestem juz w nowym zwiazku

póki co nie na tyle, żeby mnie żartem nie można było uspokoić ;)

kurcze najgorzej, że już jestem prawie zdecydowana, że odchodzę, ale z drugiej strony.. właśnie, zawsze znajdzie sie jakieś ALE! Do cholery ile można dawać szans?!

Ja jestem z moim prawie 5. Mam już dosyć, bo ciągle wszystko spoczywa na mnie :zakupy, sprzątanie, pranie, prasowanie, gotowanie, załatwianie spraw urzędowych, on nie ma prawka i kompletnie nie interesują go sprawy związane z utrzymaniem samochodu, więc to też moja robota, zarabianie, opieka i ogarnianie dzieci, nawet sama się musze przytulać, bo tego też nie robi, dobrze że chociaż mnie czasami przeleci... :(

wiecie co ja jestem facetem, w związku 7 lat I jest podobnie jak wy piszecie, to chyba taki czas, człowiek przestaje się starać o kobietę

Gość cvbnhjmhgvfgbnm
Po 8 latach, nie mam dosyć :)

Gość miśka19744
19 lat mam go dość!!!!!!! niech go ktoś wezmie!!!!!!

Gość brystol techniczny
znamy sie 11 lat, w zwiazku od 5 lat (od 4 mieszkamy razem) Kocham go nad zycie :D ❤️ sa zgrzyty - wiadomo ,ale to glownie moja wina :O:D jestem bardzo trudnym czlowiekiem. dziwie sie, ze tyle ze mna wytrzymal. to on powinien sie tutaj wypowiedziec :P:P

Gość cierpliwiec
na szczęście mój ukochany został obdarzony dużą dawką cierpliwości do mnie złośnicy zołzowatej i nie wyobrażam sobie aby przestał się o nią starać i o nie dbać :)

a ją jestem x kobietą 7 lat I też się klucimy strasznie też ona mówi że nie okazuje ja, że mnie na niej zależy, i ja bym od niej odszedł ale 7-lat, żal mi jej kurcze nie chcę jej zostawić na lodzie -nie mamy dzieci