Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny teraz.....:(:(:(

Wróć do mnie...

Polecane posty

Gość rozczarowana przyjaznią
Daj spokój tej kobiecie i zorganizuj sobie życie tak żebys powoli o Niej zapomniał.Dosyc bólu i rozczarowania Jej zafundowales .Trzeba było mysleć zanim zdradziłes.Nie da się odbudowac raz straconego zaufania a bez tego każdy związek jest skazany na porażke.Możesz napisac do Niej i wyrazic żal,skruche ale nie licz na to że Ci wybaczy i zapomni.Skrzywdziles niewinnego czlowieka,zafundowałeś Jej traumę do konca zycia bo nie będzie potrafila zaufac juz nikomu .Uszanuj to ze Ona nie chce miec z Tobą kontaktu,wszelkie naciski i starania przyniosą tylko odwrotny efekt do zamierzonego.Jesli jesteś facetem na poziomie choć trudno tak okreslac faceta ktory swiadomie krzywdzi i rani i to słabszą,wrazliwa kobietę,to wyslij Jej od czasu do czasu maila albo kwiaty z liscikiem i przeprosinami,nie licząc na nic albo staraj Jej się wynagrodzić krzywdę w jakis inny sposob,sama nie wiem w jaki.Najpierw faceci oszukuja,zdradzają,poniżaja swoje kobiety ,a potem dziwią sie ze nie moga znależć wsrod nich żadnej uczciwej,szczerej,bezinteresownej.Macie takie kobiety na jakie zasługujecie.

Gość KASZANA45
dotykałeś obcego ciala,ciała obcej kobiety,pieściłes ja i przytulałeś,ja bym nie wybaczyła

Gość jedna na miliard
slowa to za mało,kobiety lubia facetów odwaznych,zdecydowanych,bo nie slowa ale czyny sie liczą,mi tez taki jeden zawracał głowę przez 5 lat,pisal jak to mnie kocha i pragnie,dawał nadzieję na to ze będziemy razem i co?poza tym ze coś mi tam pomógl i uswiadomił,moja sytuacja nic sie nie zmieniła bo facetowi zabrakło jaj,tylko mnie oszukał,pozwolil zeby robiono ze mnie wariatkę ,wpędził w depresję i nic więcej,dzisiaj nie chce miec z nim żadnego kontaktu bo to skonczony egoistyczny dureń i tchórz ,ktory nie ma pojęcia co to prawdziwa przyjazn ,miłosc i szczery,dojrzaly związek i walka o kobietę

Gość Miranda334
Po prostu proś Ja o wybaczenie,odrzuc durne porady typu ze prawdziwy facet nie skamle i nie poniza się i zawalcz jesli Ci na Niej zalezy.Zrób wszystko zeby Ci na nowo zaufala choć nie będzie to łatwe bo kobieta zraniona ,nie zapomina o doznanej krzywdzie.Licz się z tym ze nie raz Ci wypomni ta zdradę.Poniżyłes Ją,straciła przez Ciebie poczucie pewnosci,bezpieczenstwa,na pewno czuje sie nieatrakcyjna.Zapewniaj Ja ze jest dla Ciebie wszystkim i niech w parze ze słowami idą czyny.Powodzenia.