Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaks00

Dziewczyny pomóżcie...

Polecane posty

Gość kaskaks00

Moja historia wyda się dość dziwna lecz prawdziwą:/5 miesięcy temu końcem wakacji była impreza alkohol i znalazłam się sam na sam z chłopakiem i stalo się ale nie stety bez zabezpieczenią bałam się strasznie wiadomo czego ale dostałam okres chciałam zrobić test ciążowy lecz miałam niefortunny mały wypadek i znałam się w łożku na dłuższy czas... Od tego czasu minęło 5 miesięcy, miałam 6 miesiączek (Według mnie normalnych) ale między czasie miałam straszne mdłości przez 5 tygodni...możliwe ze po lekach i zastrzykach ale bałam się strasznie, w ostatnim czasie przez kilka bolał mnie brzuch ale tak jakoś dziwnie... Mój strach wrócił, czytałam na forach ze można mieć krwawienia przypominające okres do 4 miesiąc a niekiedy niektóre kobiety pisało ze do 6:(Boje sie strasznie , moja psyhika tego już nie Wytrzymuje..:( najprostszym sposobem byłoby zrobienie testu lecz naprawde nie mam dostępu do niego...co o tym sądzicię?:(

Gość nie mam nicka
w 5 mc mialabys duzy brzuch :P

Gość Ruchów dziecka
nie czujesz?

Gość 241247Milena
Jest ktos tutaj jeszcze?:)

Gość kaskaks00
to chyba jeszcze zawczesnie na ruchy...ale to nie możliwe przeciez...ją już psyhicznie nie wytrzymuje tego:(

Gość kaskaks00
co robic:(pomóżcie

Gość rozumiem, ze dalej lezysz
ale na pewno odwiedzaja Cie jakies kolezanki więc wydaje mi sie to mało prawdopodobne, jednak poproś przyjaciółke o kupienie testu ciązowego, zrób i po sprawie, nie bedziesz sie tym dreczyc na Twoim miejscu martwilabym sie raczej czyms innym, a przeciez prezerwatywy nie są drogie i chronia przed przenoszeniem chorób...

Gość do kaskaks00
Spokojnie, nie wydaje mi się bys była w ciąży, była w 5 mc i nie wiedziała o tym nie mając objawów wskazujących na ciążę, ale dla sprawdzenia zrób jesli miało by Cie to uspokoić test ciążowy.

Gość df.
hmm ja o ciąży dowiedziałam się w 23 tygodniu , zero ruchów, objawów nic , nawet brzucha ... no może przytyłam ze 2 kg i to wszystko , krwawienie było lub nie , więc wszystko się może zdarzyć

Gość kaskaks00
ostatnio miałam robione prześwietlenie miednicy i kręgosłupu ... I takie głupie pytanie czy rendgen wykazał by coś jak by było...?

Gość roladinia
jestem przykładem gdzie w każdej ciąży do 4 m-ca miałam okres bez jakichkolwiek symptomów zajścia .

Gość do autorki tematutt
czemu nie zrobis ztestu, ??? bedzie jasnosc, tak niewiele trzeba jak widać jednak takie rzeczy się zdarzają , że kobiety nie wiedzą a jakz robiłas rtg miednicy w ciąży to gratuluję z resztą brakiem odpowiedzialności wykazałaś się już wcześniej poproś w końcu kogos o test i będziesz miała z głowy