Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nathalie21221

TĘSKNIE ZA NIM

Polecane posty

Gość Nathalie21221

Spotykałam się z facetem około 2 miesiące. Lekko się pokłóciliśmy, przestaliśmy rozmawiać. Ogółem sytuacja jest bardzo skomplikowana.. On napisał tylko że da mi znać "co i jak", kontakt sobą mieliśmy chyba tylko raz.. a ja tęsknie za Nim i wariuje już...Co robić? :(

Gość ewa;;;;
poczekaj, aż da znać:) nic innego ci nie zostaje...facetów nie warto prosić o miłość

Gość bieddnna.
zrobic sobie drinka. Pojsc na balety i zobaczyc ze są inni faceci zainteresowani Tobą.

Gość Nathalie21221
cały czas czekam..:) trochę się denerwuje bo mi zależy, no a on sam wiele razy mówił mi to samo.. Teraz zwyczajnie zastanawiam się czy nie kłamał.

Gość Nathalie21221
ja to wiem i on też że na imprezie bywają faceci zainteresowani mną..nawet jak byliśmy razem to podchodzili przy nim.

Gość ewa;;;;
gdyby mu na tobie faktycznie zależało to by nie "fochał", ja też kiedyś pokłóciłam się z chłopakiem, tak się obraził, że już do mnie nie wrócił- wybrał 17 latkę i co zrobić, dlatego nie warto czekać aż łaskawie pan się do ciebie odezwie, poszukaj sobie kogoś wartościowego a nie takiego obrażalskiego

Gość Nathalie21221
to brak zaufania... on myśli że ja spotykam się z kimś na boku a ja dowiedziałam się czegoś podobnego od jego kumpla. Trochę podejrzane, ten "jego kumpel" pisze do mnie, dzwoni. Dostaje smsy treści " Nie przejmuj się Adim. Nie wie co traci, ja bym wiedział jak zadbać o taką kobietę"...Sama się w tym gubię a głupia duma nie pozwala mi się odezwać.