Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemama

dziecko tylko dla mnie

Polecane posty

Gość niemama

Jestem sama, bardzo pragnę dziecka, pracuje, jestem niezależna finansowo, Rozstałam sie z moim wieloletnim partnerem jakiś czas temu i mam na razie dość facetów. Planuje jednorazowy sex tylko po to aby mieć dziecko, oczywiście "tatuś' nigdy sie nie dowie, Co wy na to? Jest może kobieta, która podobnie zrobiła? Czy będę żałowała?

Gość gaaaaaaadddddddddd,,,,,,,,,,,,
ile masz lat?

Gość niemama
33

Gość dsfewrg
Chciałabyś wychowywać dziecko bez ojca? Przecież takie dziecko potrzebuje obojga rodziców. Uwierz że nie poradzisz sobie z tym brzemieniem. Facet to facet,dzieci mają przed nim respekt. A matke traktują olewczo. Wiem po sobie. JEstem samotną matką i z roku na rok coraz ciężej mi wychowywać córkę. Wiem że powinnam w koncu kogos miec,córka powinna poczuć męską ręke, będzie czuła jakis respekt. A tak ma moje rozkazy i prośby gdzieś. Jedynie ma respekt przed wujkiem - moim bratem. Dla niego zrobiłaby wszystko i wgl. Widze jakl lgnie do facetów. Każde dziecko potrzebuje ojca

Gość gaaaaaaadddddddddd,,,,,,,,,,,,
no tak, ale co jesli ojciec umiera albo odchodzi kiedy dziecko jest male? poniekad autorke rozumiem bo ma juz swoje lata...

Gość niemama
wiem - to egoistyczne bo mysle o swoich instyktach a nie o przyszłości dziecka ale zegar tyka a ja nie mam ochoty na związki a poza tym nie widze nikogo w moim otoczeniu. Nawet na randki mi sie chodzić nie chce

Gość jutrokto
Dziecko to nie lalka ani inny przedmiot, który sobie można kupić lub "załatwić". Takie podejście świadczy o twoim egoizmie i niedojrzałości. Niezależnie od wieku

Gość niemama
przeciez nie będę pierwsza ani ostatnia samotnie wychowującą dziecko, dlatego pytam żebyście bez zbędnych emocji powiedziały co o tym myślicie.

Gość niemama
poza tym jak to mówią: nie pomoże krem i nóż kiedy dupa stara już. i tak nie mam szans na normalnego partnera, to sobie przynajmniej dziecko zmacham. a co ja, gorsza?;)

Gość niemama
nie ma to jak sfrustrowane baby podszywające sie pod kogoś :)

Gość nie ma to jak niesmaczna
prowokacja.