Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ziajka26.26

Kosmetyki WSZECHCZAS脫W:) Wpiszecie Wasze typy?

Polecane posty

Go艣膰 ziajka26.26

Jakby艣cie mia艂y wpisa膰 w takich kategoriach, to co by艣cie wybra艂y?:) 呕el pod prysznic: Balsam do cia艂a: Antyperspirant: Perfumy: Szampon do w艂os贸w: Od偶ywka do w艂os贸w: Podk艂ad: Puder: R贸偶 do policzk贸w: Tusz: Szminka, blyszczyk: Krem do twarzy: 呕el do mycia twarzy: Lakier do paznokci: Jak o czym艣 zapomnia艂am dopiszcie;) A moje tak wyglada zestawienie 呕el pod prysznic: Balsam do cia艂a: Ziaja Mas艂o kakaowe Antyperspirant: Fa Vanilla, taki bia艂o 偶贸艂ty (niestety nigdzie go dosta膰 nie mog臋, jakby kto艣 wiedzia艂, gdzie go mog臋 kupi膰 dajcie zna膰!) albo GOSH DNA 3 Perfumy: Prada Candy Szampon do w艂os贸w: brak ulubionego;/ Od偶ywka do w艂os贸w: Kallos Mleczna Podk艂ad: True Match Perfection Puder: jw R贸偶 do policzk贸w: brak ulubionego Tusz: Bourjois Volumne Szminka, blyszczyk: brak ulubionego Krem do twarzy: nie mam ulubionego 呕el do mycia twarzy: p贸ki co z Dax Cosmetics z morskimi minera艂ami Lakier do paznokci: brak

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 偶贸艂ta sp贸dniczka
Kosmetyk wszech czas贸w: myd艂o bia艂y jele艅 ;)

Udost臋pnij ten post

呕el pod prysznic: zawsze uzywam pod zapach perfum Balsam do cia艂a:j.w Antyperspirant: vichy Perfumy:armani she, gucci guality, ck euphoria i roberto calvalii Szampon do w艂os贸w: elseve loreal Od偶ywka do w艂os贸w: loreal Podk艂ad: nie uzywam Puder:nie uzywam R贸偶 do policzk贸w:loreal Tusz:loreal telescopic Szminka, blyszczyk: loreal Krem do twarzy:vichy aqualia lub z mineralami z morza martwego 呕el do mycia twarzy: loreal Lakier do paznokci:inglot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stylish29
wlosy- garnier czerwony (z olejkiem arganowym) szampon i odzywka; krem do twarzy: perfecta cera mieszana, ziaja oliwkowa, cetaphil; podklad: rimmel match perfection, manhattan powder matt; perfumy: versace, calvin klein, ghost; lakiery: inglot, bell; reszta tzn balsamy do ciala, krem do rak, tusz do rzes, pomadka,dezodorant uzywam takie jak mi wpadna w rece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje typyyy to:
呕el pod prysznic: WOLE MYDLA Balsam do cia艂a: EMULSJA LIPIDOWA Z IWOSTIN Antyperspirant: ZIAJA BLOKER I ZIARA SENSITIVE Perfumy: BRAK ULUBIONYCH Szampon do w艂os贸w: GREEN PHARMACY Od偶ywka do w艂os贸w: OLEJ - VATIKA I 艁OPIANOWE Z GREEN PHARMACY Podk艂ad: YVES ROCHER DOPASOWUJ膭CY Puder: LUMENE MINERALNY PRASOWANY p贸ki co, ale szukam dalej R贸偶 do policzk贸w: SUHADA MINERALNY SYPKI I CIEN PRASOWANY (z lidla) Tusz: LUMENE STAR EFFECT Szminka, blyszczyk: SZMINKI RIMMEL Krem do twarzy: SYLVECO BRZOZOWY KREM 呕el do mycia twarzy: BIELENDA 呕EL ALOESOWY Lakier do paznokci: WIBO, BELL, NOUBA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggrretta
呕el pod prysznic: ZIAJA ULGA Balsam do cia艂a: ISANA Z MOCZNIKIEM Antyperspirant: ZIAJA BLOKER Perfumy: ca艂a masa, kocham i cz臋sto zmieniam; obecnie najcz臋艣ciej nosz臋 THIERRY MUGLER ALIEN SUNESSCENCE Szampon do w艂os贸w: FACELLE (tak, tak, p艂yn do higieny intymnej facelle!) Od偶ywka do w艂os贸w: OLEJ SESA Podk艂ad: LANCOME TEINT IDOLE Puder: BEN NYE BANANOWY R贸偶 do policzk贸w: DIOR BOIS DE ROSE Tusz: DIOR ICONIC Szminka, blyszczyk: RIMMEL STAY GLOSSY COLOR CAPTIVATE ME Krem do twarzy: TEN, KT脫RY SAMA ZROBI臉 呕el do mycia twarzy: OLEJEK DO MYCIA, SAMA ROBI臉 Lakier do paznokci: NIE MAM ULUBIONEGO

Udost臋pnij ten post

呕el pod prysznic: original source czekolada z truskawk膮 i malina z wanili膮 Balsam do cia艂a: olejek do cia艂a alterra Antyperspirant: ziaja bloker Perfumy: ck euphora blossom, lanvin eclat d'arpege Szampon do w艂os贸w: babydream Od偶ywka do w艂os贸w: bingo z mas艂em shea Podk艂ad: Max Factor 3in1, Revlon colorstay Puder: ben nye banana powder, bambusowy R贸偶 do policzk贸w: oboj臋tne Tusz: lancome hypnose Szminka, blyszczyk: Maybelline, SuperStay 10H Tint Gloss Krem do twarzy: Mumio 呕el do mycia twarzy: szare myd艂o :) Lakier do paznokci: firma oboj臋tnie, byle na wierzch sz艂o eveline sos, a kolor to muchi muchi i mademoiselle z essie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdkksdssds
呕el pod prysznic: babydream uniwersalny p艂yn do mycia Balsam do cia艂a: nivea od偶ywcze mleczko do cia艂a Antyperspirant: nie mam ulubionego Perfumy: CK euphoria Szampon do w艂os贸w: familijny :D Od偶ywka do w艂os贸w: Bioetika maska nawil偶aj膮ca, olejek sesa do w艂os贸w Podk艂ad: nie znalaz艂am jeszcze dobrego Puder: kryolan sypki R贸偶 do policzk贸w: nie u偶ywam Tusz: wonder oriflame Szminka, blyszczyk: nie u偶ywam, jedynie balsam carmex ochronny Krem do twarzy: ma艣膰 z wit a 呕el do mycia twarzy: myj臋 twarz 偶elem babydream Lakier do paznokci: nie maluje paznokci

Udost臋pnij ten post

呕el pod prysznic: Balsam do cia艂a: olej kokosowy, olejek arganowy, oliwka hipp, olejek z alterry, balsam nawil偶aj膮cy garniej lub nivea Antyperspirant: rexsona w kulce, dove w kulce :) Perfumy: rihanna (ta czarna), ck euphora, pur blanca (avon-ta r贸偶owa), woda kokosowa (Yyes Roscher) Szampon do w艂os贸w: Joanna Naturia (mleko mi贸d albo pokrzywa) Barwa (brzozowy, pokrzywowy), z apteczki babuni (chyba wszystkie), alterra i dla dzieci :) Od偶ywka do w艂os贸w: Kallos ta zielona z 艂o偶yskami z ro艣lin Podk艂ad: MAYBELLINE DREAM SATIN LIQUID Puder: nie mam ulubie艅ca R贸偶 do policzk贸w: r贸wnie偶 szukam tego naj Tusz: jw Szminka, blyszczyk: jw Krem do twarzy: (witamina A + E) + krem nawil偶aj膮cy Dermedic, Cetaphil 呕el do mycia twarzy: nie mam ulubie艅ca byle by艂 delikatny, ale je艣li chodzi o demakija偶 to avene p艂yn miceralny Lakier do paznokci: od偶ywka Evelina 8 w 1 i eveline 3 w 1, Lakiery Colar i lakiery Golden Rous

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdahgda
呕el pod prysznic: ziaja blubele lub wszelkie kremowe myd艂a Balsam do cia艂a: ziaja maslo kakaowe Antyperspirant: adidas,reksona w sztyfcie jakikolwiek zapach Perfumy: fm(swietna trwalosc), christina aquilera, so elixir Ives Rocher Szampon do w艂os贸w: ziaja lawendowa do przetluszczajacych sie wlosow Od偶ywka do w艂os贸w: biowax do wypadajacych wlosow Podk艂ad: rimmel 25 hours Puder: zasypka alantan R贸偶 do policzk贸w: bourjous Tusz: wonder lasz z orilame Szminka, blyszczyk: wibo, celia Krem do twarzy: masc z wit a 呕el do mycia twarzy: mydlo siarkowe na zmiane z ydelkiem z olejkiem z drzewa herbacianego i normaderm vichy Lakier do paznokci: odzywka 8 w 1 i lakiery golden rose oraz bell

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minipizza
to co u偶ywam od ok 6-7 lat- puder- ziemnia egipska BIKOR. Reszta r贸偶nie co wpadnie mi w oko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minipizza
a i antyperspirant SUPER DEO.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lola_1981
a ja uwielbiam wode perfumowan膮 allure chanel:) i pola elizejskie guerlain:) kremy skincode:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Raeven
TYLKO KOREA艃SKIE KOSMETYKI:))))) Ju偶 niczego innego nie u偶ywam, s膮 genialne! Ja zamawiam na allegro od: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2213276 I nigdy nie wr贸c臋 do tradycyjnych podk艂ad贸w! W og贸le przestawiam si臋 na korea艅skie kosmetyki bo s膮 takiej jako艣ci jak kosmetyki z najwy偶szej p贸艂ki np.DIOR czy Chanel, a do tego s膮 o wiele ta艅sze i zawieraj膮 w wi臋kszo艣ci naturalne sk艂adniki.

Udost臋pnij ten post

呕el pod prysznic: BeBeuty z sol膮 z Wysp Bali Balsam do cia艂a: Decubal czerwony Antyperspirant: Vichy 48h Perfumy: Lolita Lempicka Szampon do w艂os贸w: Facelle p艂yn do hig. intymnej Od偶ywka do w艂os贸w: Biovax Podk艂ad: Rimel wake up Puder: bambusowy z Biochemii R贸偶 do policzk贸w: nie uzywam Tusz: 2000 kcal Maxfactor Szminka, blyszczyk: nie uzywam Krem do twarzy: 呕el do mycia twarzy: mydlo Aleppo Lakier do paznokci: Rimmel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje s膮 takie
偶el pod prysznic: Maziajki Guma Balonowa Ziaja Balsam do cia艂a: Avon Naturals Antyperspirant: Garnier Mineral, Ziaja Bloker Perfumy: nie mam ulubionych Szampon do w艂os贸w: Joanna Naturia Od偶ywka do w艂os贸w: olej kokosowy Podk艂ad: Revlon Colorstay Puder: Vipera puder sypki R贸偶 do policzk贸w: nie mam Tusz: Maxfactor 2000 Calorie Szminka, blyszczyk: nie mam ulubionych Krem do twarzy: LRP Effeclar Mat 呕el do mycia twarzy: Garnier Czysta Sk贸ra 3w1 Lakier do paznokci: nie mam uubionego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje s膮 takie
Dodam jeszcze, 偶e jak przed okresem obsypuje mi buzi臋 pryszczami, to polecam z ca艂ego serca Sudocrem, kt贸ry zawsze mnie ratuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no masakra
呕el pod prysznic: Oliwkowe myd艂o pod prysznic Ziaja Balsam do cia艂a: Bielenda Bioaktywny koncentrat wyszczyplaj膮cy, uj臋drniaj膮cy Antyperspirant: w kulce pomara艅czowy adidas Perfumy: nie mam idea艂u, nie mog臋 si臋 zdecydowa膰 Szampon do w艂os贸w: Garnier obj臋to艣膰 48h Od偶ywka do w艂os贸w: keratynowa maska Lady Spa Podk艂ad: nie mam idea艂u wci膮偶 poszukuj臋 Puder: nie u偶ywam R贸偶 do policzk贸w: kulki br膮zuj膮ce Oriflame Tusz: Max Factor 2000 kalorii Curved Brush Szminka, blyszczyk: - Krem do twarzy: Bielenda og贸rek i limonka 呕el do mycia twarzy: nie mam idea艂u Lakier do paznokci: nie mam idea艂u

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panterka jest tandetna
偶el pod prysznic: chyba ka偶dy z avonu a najbardziej senses balsam do cia艂a: wszystkie avon care antyperspirant: adidas perfumy: na prawdziwe perfumy mnie nie sta膰 i zostaje woda perfumowana ;) 5th avenue elizabeth arden, light blue D&G, little black dress , little red dress, staring i pink suede, wink Od偶ywka i szampon: seria naturals avon a jeszcze bardziej naturals herbal podk艂adu nie u偶ywam za cz臋sto puder mineralny margaret astor r贸偶u nie u偶ywam tusz clarins szminka i b艂yszczyk ci臋偶ko powiedzie膰 krem do twarzy to anew lub avon care lakiery do paznokci golden rose

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggurhurhugewhrufge
呕el pod prysznic: wycofana luksja malinowa, a tak to te z biedronki Balsam do cia艂a: oliwka dla dzieci Antyperspirant: ziaja Perfumy: spootlight avon Szampon do w艂os贸w: trzy zio艂a, Od偶ywka do w艂os贸w: ultra doux, Podk艂ad: pharmaceris sand Puder: nie u偶ywam R贸偶 do policzk贸w: nie u偶ywam Tusz: colosal Szminka, blyszczyk: takie zwyk艂e z kiosku, mam ok 60 :P Krem do twarzy: nivea visage 呕el do mycia twarzy: te z biedronki a tak to szare myd艂o lub bambino Lakier do paznokci: zwyk艂e ze sklepu za ok 3 z艂, mam ponad 100 i wszystkie u偶ywam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie mog臋 ........
偶ele pod prysznic:w zestawie z dobr膮 wod膮 perfumowan膮 albo senses balsam do cia艂a: najlepiej taki w zestawie albo planet spa najlepiej mas艂o do cia艂a antyperspirant: gosh albo adidas albo rexona srebrna perfumy: kupuje wody perfumowane Dolce Gabana Light Blue ,Mexx dla kobiet albo City Rush , Herve Leger no i wszystkim znane Little Black Dress szampony i od偶ywki : Advanced Tehniques lub Naturals herbal avon Podk艂ad : Magic Avon Puder : to prasowany lw kompakcie avon r贸偶 do policzk贸w : seria luxe avon tusz : avon drama lub super shock max szminka b艂yszczyk: avon seria luxe krem do twarzy: albo seria naturals albo anew wiadomo avon 偶el do mycia twarzy: p艂yn do higieny intymnej bezzapachowy jak si臋 domyslacie delicate avon lakier do paznokci: color trend avon po prostu jestem wielk膮 fank膮 tej firmy a zacze艂o si臋 od kosmetyk贸w foot works i w贸d perfumowanych ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swigutowaaaaa
Zapraszam na bloga, gdzie podaje makija偶-owych ulubie艅c贸w zimy, mo偶e te偶 wam si臋 co艣 spodoba. NA skr贸ty przez "RECENZJE" zapraszam http://swigutowa.blogspot.com/

Udost臋pnij ten post

hej z ciekawo艣ci膮 czytam wasze typy kosmetyczne, sama rzadko jestem w stanie wskaza膰 m贸j ulubiony kosmetyk w jakiejkolwiek dziedzinie ostatnio kupi艂am na http://www.rossnet.pl Calvin Klein, Beauty Balsam do cia艂a, kosmetyk pasuje mi pod wzgl臋dem konsystencji i zapachu, kt贸ry zostawia na ciele, nie stosowa艂am zwykle do tej pory balsam贸w perfumowanych, ale teraz chyba to si臋 zmieni..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksdjfkfgjdfkjgdkhgggg
zel pod prysznic: babydream szampon: babydream odzywka do wlosow: jeszcze takiej nie znalazlam krem do twarzy: zjaja do cery naczynkowej i/lub acne derm zel do twarzy: iwostin lub baby dream podklad: clinique anti blemish solutions puder: brak r贸z:nie uzywam tusz:nie uzywam perfumy: Chloe Chloe lub Calvin Klein Forrbriden szminka/ blyszczyk: lubie z miss sporty blyszczyki ale takich naj nie mam antyperspirant: adidas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikolax1
zel- bez znaczenia -szampon i odzywaka- ciagle nie moge trafic na dobre , ale do tej pory odpowiada mi Joico - podk艂ad i puder- tylko Mary Kay -zel do twarz- tylko mleczko mary kay -r贸z- mary kay -tusz- max factor/prawie wszystkie mi odpoiwaidaja - perfumy- maschino, versace brith crystal,naomi c- cat de luxe -krem pod oczy- decleor

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kapustaglowapustaaaa
呕el pod prysznic: ZIAJA BLUBEL (najlepszy zapach ma czerwony) Balsam do cia艂a: ZIAJA KREM OPUNCJA FIGOWA Antyperspirant: ETIAXIL Perfumy: CK ONE Szampon: TIMOTEI WYMARZONA OBJ臉TO艢膯 Od偶ywka do w艂os贸w: j.w. Podk艂ad: nie u偶ywam Puder: MANHATTAN CLEAR FACE COMPACT POWDER 76STAND R贸偶: nie u偶ywam Tusz: MAYBELLINE NY VOLUM' EXPRESS Szminka: AVON (odcie艅 carnation) Krem do twarzy: ZIAJA MAS艁O KAKAOWE 偶el do mycia twarzy: LIRENE NAWIL呕AJ膭CY (taka niebieska tuba) Lakier do paznokci: INGLOT (krwisty czerwony)

Udost臋pnij ten post

Szampon - nivea classic care/ nivea hydro care (te dwa) Od偶ywka - brak, ale zamierzam przetestowa膰 nivea hydro care 呕el do twarzy - Nivea Visage Young Tonik - Nivea Visage Young Maseczka - Nivea Visage Young Peeling - soraya Krem - nivea klasyczny i nivea soft Pom. ochronna - nivea classic (na zim臋) i nivea hydro care (na lato) Dezodorant - dove z r贸偶ow膮 zakr臋tk膮 Krem do r膮k - nie u偶ywam osobnego, u偶ywam te dwa z nivea wymienione 呕el pod prysznic - jest ich kilka ale og贸lnie z nivea Peeling - na razie u偶ywa艂am perfecta, ale nie wiem czy s膮 lepsze, szukam Balsam do cia艂a - nivea nawil偶aj膮cy (bia艂y), ewentualnie od偶ywczy (granatowy) Balsam z filtrem - soraya SPF 30 - w pomara艅czowym opakowaniu Krem do twarzy z filtrem - soraya SPF 30 - JW

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pia_25
Dla mnie najlepsz膮 mark膮 kosmetyk贸w jest firma Bell. Polecam ich cienie. Gdzie kupi膰? http://holder.net.pl/

Udost臋pnij ten post