Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaaa123

jakie prawdopodobieństwo ?

Polecane posty

Gość mychaaa123

witam, jestem tu po raz pierwszy i napewno były już takie watki, ale nie chce mi sie szukac. otóz jakie jest prawdopodobieństwo zajscia w ciąze w czasie dni płdnych ? bo chlopak nie zdarzył wyjsc a wiem, ze miałam dni plodne ( widziałam śluz) jak wiadomo w ciąze nie tak łatwo zajść a to była nasza pierwsza taka wpadka i to w te dni.

Gość akakaraka
Duże. Procentowo ci nie określę. Jak dawno to było? leć po tabletkę 72 po, albo po ellaOne (ona działa dłużej - nie pamiętam ile, chyba do 5 dni ma skuteczność jakąś tam)

Gość mychaaa123
wiesz wydaje mi się bardziej, ze on zrobil to celowo. ostatnio czesto mowi mi o dzieciach , powiedział nawet , że gdybysmy wpadli to by się cieszyl. w sumie nie pójde po tabletki, jak bedzie dziecko to tez sie bede cieszyc :)

Mowienie o prawdopodobienstwie ciąży jest bez sensu. Nie mozna być w ciązy na 30 czy 75%. Albo się jest albo nie. Pozdro dla chlopaka! 🖐️

A ile macie lat? Jeśli dla Was to nie problem to będzie dobrze. Masz 50/50 ;D Kiedy był stosunek? Po 2 tygodniach od stosunku idź zrobić badanie krwi i będziesz wiedziała :)

Gość w ogromnym przelocie XV
25-30%

Gość mychaaa123
mamy po 24 lata także swoje w głowie już mamy :) stosunek był przedwczoraj, pojde sprawdzić za jakies 2 tyg albo w dniu spodziewanej miesiaczki