Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany.....

Trądzik zniszczył mi życie.... nie mam dziewczyny, wykształcenia

Polecane posty

Gość gość
sam mam tradzik juz od 2-3 lat wstydze sie wyjsc nawet do sklepu, przez to mam nerwice neurasteniczna,wstydze sie patrzec komus w oczy ,wstydze sie patrzec w lustro,uwielbiam ciemnosc bo jak jest ciemno zakladam kaptur i nie widac mojego ryja

Gość Myszkaminnie
Kup brevoxyl. Chyba ok. 30 zł tubka. Smarujesz problematyczne miejsca, wysusza skórę, skóra się łuszczy ale nowa jest o wiele ładniejsza. Poczytaj sobie, sprawdzilam i działa. Wyleczylam tym powazny ropny trądzik.

Gość gość
Rozumiem ten problem... Też miałam trądzik. Zszedł trochę kiedy skończyłam 25lat ale mimo tego, na okres wychodziło mi ich z 5-6 takich wulkanów. Natomiast po starym trądziku zostały mi blizny. Zmieniłam dietę na wege, zaczęłam się ruszać i brać wyciąg z konopi - działa przeciwzapalnie https://www.konopie-online.pl/pl/p/Olej-CBD-CannabiGold-Classic-5-10g/195 opakowanie starcza mi na 2 miesiące. Do tego piję dużo wody i nie używam zbyt dużo kosmetyków z parabenami i sls. Także na ten moment nowe pryszcze mi już nie wychodzą, walczę tylko już z tymi bliznami

Gość gość
MUSISz sie przemóc i pójśc do specjalisty. Być może wyleczy to paroma lekami. Po co marnować życie i wpadać w depresję, skoro pomoc może byc tuż za rogiem. Bardzo Ci współczuję, ale pewne rzeczy musisz sam, nikt tego za Ciebie nie zrobi.

Gość gość
Ahaha, jesteście wielcy. Odkopać temat sprzed 5 lat. Takie rzeczy tylko na kafe :D

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl