Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULINA KRUPIŃSKA WYGRAŁA

MISS POLONIA 2013 - JAK JĄ OCENIACIE ?

Polecane posty

Gość mella90
To była prawdziwa piękność. Co prawda wygrała konkurs Miss Polonia ale gdy pojechała na wybory Miss Universe to nie dostała sie nawet do finałowej 10 a powinna . Niektóre dziewczyny, które były w tej 10 były brzydsze od niej. Mało tego: jeszcze sie nią gardzi, taka pięknością. Docenia sie brzydsze. https://www.youtube.com/watch?v=wPVWjydUz7Y

bo ogolnie Polki sa niebrzydkie ale dosc pospolicie ladne, ale nie ma nieziemsko pieknych okazow, jak np w Szwecji, a Finki takie chodzace po ulicach np. sa z reguly nie za ladne , za to misski i modelki duzo ladniejsze od polskich

Gość prawictwo pospolite161
Polki są bardzo ładne , ale tytuly miss polonia czy Polski zawsze zbieraja tylko te ktore robią głebokie gardła W miss nastolatek nie ma takich przekrętów .. Tam miss zostaje zawsze najpiekniejsza dziewczyna ,a nie ktora najlepiej ciągnie Zauwaz - miss Polski nastolatek została równiez miss swiata . Wiec przekretu nie było

bo nastolatki sa z przeciez ladniejsze niz mlode kobiety 20+, nieraz z ladnej 16 latki robi sie pospolita 22 latka

im czlowiek mlodszy tym ladniejszy, dzieci sa z reguly zawsze ladne o ile nie maja jakiegos defektu typu otylosc

Gość bnmghm
przeciętny brązowy pasztet- jakich miliony. Zwykła aż boli i nijaka. Niektórzy faceci takie lubią, bo nie wyglądają na "trudne" tlyko na proste, mało wymagające, łagodne. Brzydki nos, małe oczka figura średnia. nie podoba mi się

Gość bnmghm
broda czarownicy i ten wielki bokserski nos nie dodaje jej urody.... absolutnie nie mój typ, ja lubię wyraziste brunetki albo łądne blondyny ale to? fuj, jeszcze ta blada skóra

w ogole nie podoba mi sie ta panna, w sumie to Edzia Górniak wyglądała wczoraj najlepiej z nich wszystkich