pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 3, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrnięta Lasencja 0 Napisano Luty 3, 2013 Hi Hi ;)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna0709 0 Napisano Luty 3, 2013 Gdzie kobieta ma najwiecej drozdzy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna0709 0 Napisano Luty 3, 2013 Nie wiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 3, 2013 koorfa wiedziałam, że to topike nie bedzie miało "brania" tylko jakaś lasencja się wpisała w dodatku śfirnięta jakaś :O pewnie ani nie jest jakoś inteligentna specjalnie, ani urodziwa, a bogaty dom to widziała pewnie tylko na mtv cribs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 3, 2013 najwięcej drożdży ma kobieta... wpiertalać nie wię, a to jakiś śmieszny żart czy zagadka z sucharem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna0709 0 Napisano Luty 3, 2013 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna0709 0 Napisano Luty 3, 2013 W reku, bo jak zlapie to rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrnięta Lasencja 0 Napisano Luty 3, 2013 za dużo drożdży PŚP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Luty 3, 2013 Nie byłem świadom, ile kafe daje możliwości. Od dziś będę się tak wpisywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Luty 3, 2013 Albo jednak nie :O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Świrnięta Lasencja 0 Napisano Luty 3, 2013 a ja myślaLa, że w pipie, jak ma grzybicę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Luty 3, 2013 hmmm... w sumie to wyszedł suchar jednak ani to śmieszne ani prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna0709 0 Napisano Luty 3, 2013 Wsisdaja 2 blondynki do malucha i nie moga go odpalic, jedna wysiada i sprawdza z przodu silnik, nagle krzyczy , ukradli nam silnik ..., druga odpowiada , zapasowy mam w bagazniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach