Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huewifhiwery79e8wr9w6r87ewr6ew

praca w lewiatanie

Polecane posty

Hej :) Niedawno przeczytalam, ze u nas w miescie ( Kęty, woj. malopolskie) mozna zarrudnic w sklepie Lewiatan na kasie. Ponieważ to siec ogolnokrajowa, chcialam spytac, czy ktos z was pracuje w tych sklepach? Jkaie sa warunki, czy warto zawracac sobie tym glowe? Pozdrawiam :)

Nikt nie pracuje w Lewiatanie? :(

Ja pracowałam. I moja mama. Wiesz powiem Ci, że praca zła nie jest. Stoisz na kasie, wykładasz towar na swym dziale, są dyżury sprzątania magazynu, szatni, wc itd. :) Z tym, że my miałyśmy pecha, bo szef byl yebnięty :O Do dziś się moja mama z nim po sądach włóczy. Ale gdyby nie to to całkiem w porządku ;) Choć w sumie nie wiem, bo zdaje mi się, że każdy sklep tam sobie po swojemu rządzi :P:P W końcu każdy ma innego właściciela itd.

A zarobki - najniższa krajowa + on za każdą sobotę płacić osobno do ręki, cos koło 50 zł za sobotę. Niedziela wolna. Ale to też nie reguła. U niego była wolna, bo jest bardzo wierzący itd. ale wiem, że niektóre lewiatany są otwarte w niedzielę.

u nas w lewiatanie pracowały tylko studentki, przez wszystkie lata dzialalnosci sklepu wisiala kartka ze zatrudnia studentki, malo ktora pracowała dłuzej niz 2 miesiace, ciagle nowe byly. nie wiem czy same uciekały czy to szefa strategia. wiem ze zadna nigdy nie miala umowy, otwarty sklep cały tydzien pracowały tez w kazde swieta do 21

Jestem tylko ciekawa, jakby to bylo tam pracowac u nas :) Obijalo mi sie o uszy wlasnie cos o mobbingu, itp :( Chyba bede musiala sprobowac, nie ma innego wyjscia :(

Gość gość
i jak podjęłaś się tej pracy w Lewiatanie? bo jestem również ciekawa jak to wygląda

Gość olazpola
Całkiem dobrze się chyba pracuje, na forum pracowniczym gowork.pl/opinie_czytaj,594688 sporo ludzi jest zadowolona.

Gość gość
nie polecam, jest to oboz pracy za grosze,dlatego maja ciagle ogloszenia o prace

Gość gość
jak to w piekle

Gość ssssssssssssssssss15847429
Witam Nie polecam Lewiatana w Kobiernicach ani jako pracy ani robienia tam zakupów. Dosyć ze pracownice tragedia to co najmniej jedna złodziejka, jak sie tam ktos nie obudzi to sklep z torbami pójdzie. Co poniektóre z łaska obsługują, przeklinają przy kasie sklep tragedia. Zachowanie kierowniczki też daje wiele do życzenia...

Gość kaska1559951236
Masakra zarobki co raz nizsze a co raz wieksze wymagania kretyni ehh nie polecam pracowałam i nigdy wiecej

Ja pracuje w lewiatanie Kolar,Zachęta i jestem zadowolona,wynagrodzenie jest ok,premia jest uznaniowa,kierowniczki są fajne i koleżanki też.Polecam mój lewiatan,pracujemy po 7,8 godzin dziennie,co drugą sobotę pracujemy po 12 godz,niedziela też pracująca jak kto chce i mamy płatne za niedziele.gorąco polecam lewiatan.

Ja pracuje w lewiatanie Kolar,Zachęta i jestem zadowolona,wynagrodzenie jest ok,premia jest uznaniowa,kierowniczki są fajne i koleżanki też.Polecam mój lewiatan,pracujemy po 7,8 godzin dziennie,co drugą sobotę pracujemy po 12 godz,niedziela też pracująca jak kto chce i mamy płatne za niedziele.gorąco polecam lewiatan.

Gość basik798
odpowiedzialność finansowa za towar który rozbijesz, uszkodzisz. np przy odbieraniu towaru, czy wykładaniu. Odpowiedzialność za przeterminowane produkty, nie zawsze z twojej winy skoro jest wyłożony datami a towar nie schodzi skoro nie ty zamawiasz tyle towaru który zalega miesiącami na magazynie, odpowiedzialność za nieściągnięte gazety, ciągły brak rąk do pracy, nie ma kiedy zmieniać cenówek bo nieskończenie wykładasz towar a ludzi brak bo L4, bo urlopy brak przerwy 15 minutowej, nadgodziny robisz za free. Mega dużo dźwigania. Jeżeli nie możesz znaleźć innej pracy to można popracować ale narobisz się a nie zarobisz. Kiedyś pracowałam w lewiatanie i na kasie i na sklepie, na mięsie najwięcej harują ale nie mają odpowiedzialności no chyba, że źle nabije klientowi cenę to musi z własnej kieszeni zapłacić różnicę bo sklep nie robi korekt.

Gość gość
To są obozy pracy. Praca najmniej 6 dni w tygodniu plus nie płatne nadgodziny. O urlopie można pomarzyc. Przerw sniadaniowych brak. Ciężka charówka w stresie i duża odpowiedzialnośc.

Gość gość
Tak naprawdę dużo zależy od kierownika/kierowniczki i współpracowników.

Gość gość
Co wy za bzdury piszecie lewiatan zacheta to super sklepy kierownictwo i kolezanki super kazdy pracuje swoim tempem nikt nikogo nie gnoi naprawde warto sprobowac

Gość Jolantaaaa
Witam. Jestem pracownikiem Lewiatana pracuję w małym sklepie w województwie lubelskim razem z trzema innymi osobami więc jest nas 4 pracowników, niedawno dowiedziałyśmy się że istnieje coś takiego jak fundusz socjalny o którym nie miałyśmy pojęcia więc proszę jeżeli ktoś możeto proszę o radę czy można to jakoś sprawdzić? bo z szefostwem jest tak że wpisują nam dwa tygodnie urlopu a tak naprawdę jesteśmy tydzień na urlopie a drugi w pracy a powinnyśmy być dwa tygodnie na wolnym i nie wiem czy wtedy należą nam się "wczasy pod gruszą" w ramach funduszu? nie mamy jak tego sprawdzić ponieważ wypłatę dostajemy do ręki, nigdy na konto bankowe a zwłaszcza nie dostajemy żadnego rozliczenia ani żadnego dokumentu przy wypłacie i obawiam się że taki fundusz może w firmie istnieć a pracodawca może zabierać fundusze z niego dla siebie. Nawet jakby nie istniał w firmie taki fundusz to też nic nie wiemy ponieważ pracodawca nie powiadomił nas o tym czy fundusz istnieje w firmie czy nie istnieje a pracujemy już tam 3 lata i dopiero po 3 latach dowiedziłyśmy się o takim funduszu i nie wiemy co o tym sądzić. Proszę o pomoc i poradę. Z góry dziękuję.

Gość gość
Lewiatan zrobi z ciebie goowno.

Gość gość
⬆️ dlaczego? :D

Gość gość
KU PRZESTRODZE innym nie Polecam pracować w tej sieci ponieważ bardzo duży MObing o wszytko się czepiają trzeba zostawać po godzinach w pracy o papierosach to trzeba zapomnieć nawet na przerwie a jak trafisz na Panią E.D to masz przejabane.NIE POLECAM !!!

Gość gość
Praca w Lewiatan Market Punkt Kraków ul. Włoska, terror i poniżanie pracowników. Umowa na etat kwota za godzinę 7 zł brutto. Odsyłanie od kierowniczki do kadr by czegokolwiek się dowiedzieć żadna pani info nie udzieli. Syf na sklepie. Nie polecam tam pracy

Gość gosc

Ktoś dobrze to ujął obóz pracy bez szans na umowę jakąkolwiek

Gość ona

Nie polecam pracy w tym miejscu. Praca za najniższą krajowa a odpowiedzialność- kary finansowa za wszystko.