Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Inteligencja

Jestem zbyt mądra dla tego świata

Polecane posty

Gość Pani Inteligencja

95% ludności tego świata to ludzie głupi. Nie rozumiejący różnic między aluzją a złośliwością, obrażający się, kiedy ktoś powie im prawdę wprost - albo spyta po prostu, zamiast obgadać na boku - dlaczego jesteś złośliwa? Jestem zmęczona ludzką głupotą.

Gość Zsan
Ja też mam takie uczucie

Gość vadro
własnie te 95% ludzi obgadalas...co za ironia

Gość Pani Inteligencja
I jak postępujesz w zwykłych sytuacjach? Codziennych, których jest milion? Chodzi mi o momenty, w których masz ochotę odpowiedzieć coś zupełnie prawdziwie, tak jak myślisz, wiedząc jednocześnie, że zwykłe "słuchaj, nie zgadzam się z Tobą" zostanie odebrane jako obraza? I kiedy już Ci się nie chce i zamiast odpowiadać, rzucasz tylko: "yhy", odchodząc czym predzej?

Gość Pani Inteligencja
Vadro, obgadałabym, gdyby te 95% ludzi by się do swojej głupoty przyznało. Jest wprost proporcjonalnie, co oznacza, ze nie obgadałam nikogo.

Gość TillIColapse
Nie jesteś nikim wyjądkowym. twoje argumenty potwierdzające swoją wyższość nad innymi to po prostu opisujesz zachowania spłeczne. A po tekscie można wywnioskować że wręcz jesteś poniżej przeciętnej.

Gość klosiunia
po Twoich teoriach i wypowiedziach stwierdzam że masz jakiś problem. inteligentny człowiek nie pytałby się społeczności na jakimkolwiek portalu i z góry zakładając że są "głupcami ". ciesz się że w ogóle ktoś Ci odpisuję. Prawie wszystkich nas nazwałaś głupcami i może poniekąd masz racje bo odpisujemy osobie która nas obraziła i uważa się za lepszą.

Gość Szokkkkk
TillllColapse - zachowania społeczne to nieumiejętność przyjęcia odmiennego zdania bez potraktowania go jako krytyki? Ciekawa interpretacja. A na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem poniżej przeciętnej? Zaciekawiło mnie to, która część mojego postu skłoniła Cię do wysnucia takich wniosków. Klosiunia - "jakiś problem" - czyli jaki? Że nie odnajduję się w świecie głupców - owszem, mam taki problem. Sądzę jednak, że nie o to Ci chodziło, a raczej o ogólnie pojęty "problem z sobą". Czyli nie-wiadomo-co. "Prawie wszystkich nas nazwałaś głupcami" - tylko, jeśli sama poczuwasz się do istnienia w takiej kategorii. Nie jest niemożliwym, by te 5% inteligentnych było akurat dziś na kafeterii. Choć już wiem, że tak nie jest :P I tak, uważam się za lepszą. Masz coś przeciwko?

Gość klosiunia
jak myślisz że jestem za mądra i nie widzisz sensu życia to jebnij się z mostu przedtem napisz list pt: " to przez was idioci, nie potrafiłam żyć w tak pustym i beznadziejnym społeczeństwie" i po sprawie. Ty będziesz zadowolona i my.

Gość Pani Inteligencja
Oczywiście pisałam do jako Pani Inteligencja, ale zapomniałam zmienić nick :)

Gość Pani Inteligencja
Klosiunia - mówiąc "my" sama, z własnej woli, zaliczasz się do głupoty, o której pisałam. A zadowolona będziesz - dlaczego? Bo rozumiem, że masz jakiś powód, pisząc o tym. Mniemam także, że nie ponaglałabyś kogoś do samobósjtwa tylko po to, żeby nie czytać wybranych wątków na kafe. Które, by było śmieszniej, sama do czytania wybierasz.

Gość Pani Inteligencja
Moje IQ wynosi obecnie 70:classic_cool: Na kolana psy!:classic_cool:

Gość klosiunia
masz problem z tym że z góry zakładasz że jestem mądrzejsza( po czym to stwierdziłaś) .i w ogóle skąd wzięłaś tą statystykę, 95% mówisz?? i ty niby w tych 5% się znajdujesz?? jesteś jakaś wszechwiedząca ? były na Tobie przeprowadzane jakieś badania?? udajesz tylko mądrą i chcesz się w ten sposób dowartościować. nie czytam już tych postów bo to strata czasu. Ty też pewnie masz inne zajęcia bardziej interesujące niż pisanie tu z nami o takich rzeczach.

Gość Pani Inteligencja
Pewien mało inteligentny gość wykonujący zawód lekarza-psychiatry powiedział mi, że "czasem granica między tym co uznajemy za szczerość a tym co jest obiektywnie chamstwem jest płynna." A ja mu na to-HA!! I tu cię misiu mam bo "płynna"to jest woda!! Nieźle go załatwiłam co nie??:classic_cool:

Gość TillIColapse
Na całości twojej wypowidzi . Ja mam inne kryteria oceny jeżeli chodzi o inteligencię. po pierwsze masz za wysoką samoocenę po drugie piszesz po nocy na debilnym forum po trzecie nie da się byc na siłę inteligętnym po czwarte mam gdzieś ciebie zaraz nazwe cię dziwką Dziwka. Tylko orzeszki mogą ci pomuć. chodzmy na piwo?

Gość Pani Inteligencja
Klosiunia - nie namawiam Cię do tego byś tu pozostała - odpowiedziałaś z własnego wyboru, z własnej inicjatywy. I tylko dlatego, że rozdrażniło Cię, że ktoś może czuć się lepszy od innych i nie mieć z tego powodu kompleksów. Zazdrość..? Zachęcam do pisania "jesteś" zamiast "jestem" - pomyłkę w pierwszym Twoim poście uznałam jako przypadkową, więc nie zwracałam uwagi. Na dłuższą metę to jednak utrudnia konwersację:) Po raz kolejny spytam i bądź łaskawa odpowiedzieć - skąd wniosek, że tylko udaję mądrą?

Gość klosiunia
UŻYŁAM SŁOWA MY , ponieważ jeśli te Twoje statystyki są naukowo udowodnione to jest większe prawdopodobieństwo że jestem z tych "głupszych". jeśli rzeczywiście te 5% to tylko inteligentni ludzie to wątpię że ty też się akurat do nich zaliczasz. nic nie osiągnęłaś większego w życiu niż normalny przeciętny człowiek. nie jestś wynalazcą, naukowcem i pewnie 8 języków nie znasz :) i prosze nie doszukuj się niedociągnięć w moich wypowiedziach, może jesteś po prawie i/lub się tym interesujesz ale nie o to chodzi. dobranoc

Gość Pani Inteligencja
Wrócę jutro, ale tylko po to, by porozmawiać z kimś, kto się pode mnie podszywa - zaciekawiłeś/zaciekawiłaś mnie :) Tilll - nie mam w zwyczaju podejmowac dyskusji z kimś, kto mnie obraża, poza zwykłym - do widzenia. I to samo mam ci do powiedzenia, pozostając przy swoim zdaniu na temat 95%. Dobranoc i do jutra Pani Inteligencjo 2 :)

Gość 80% prawdy Autorki
Tez tak uwazam jak Autorka.. w tych czasach cokolwiek zostanie powiedziane zostaje odebrane jako "zle". Nie jestem wścibska, wredna i zlosliwa po prostu jezeli uwazam, ze ktos zasluguje na prawde prosto w oczy to po prostu to mowie! Nie udaje, ze cos mi sie podoba jak mi sie nie podoba.. a teraz wiekszosc spoleczenstwa przytakuje zamiast wyrazic swoja opinie.. W obawie o co sie pytam? Nie kazdego moze stac na szczerosc w stosunku co do drugiej osoby wiec lepiej jest przemilczec albo obgadywac ich do innych osob bo tak latwiej.. To takie płytkie.

Gość TillIColapse
Tańczę czaczę. a sama muwiłś zeby muwić co się myśli a teraz ze mną nie rozmawiasz bo się obraziłaś. Przeczysz sama sobie (dziwka)

Ty jesteś tą trollicą która tu regularnie pisuje różne wątki, niekoniecznie mądre, do tego nie potrzeba wielkiej inteligencji i u ciebie raczej trudno się jej dopatrzyć. Chyba, że uda ci się jeszcze zabłysnąć, postaraj się bardziej :)

Gość nocne pytanie
jak skrytukujesz to źle, jak ktoś usłyszy (podsłucha) że go obgadujesz to też źle więc musisz po prostu o wszyskich myśleć dobrze :D