Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzisiaj

obejrzałam przed chwilą ,,Dziewczyny z przemytu '' i muszę się wypowiedzieć :(:

Polecane posty

Gość smutna dzisiaj

i jest mi smutno, bardzo wstrząsający i poruszający film godny obejrzenia choć nie oglądałam go pierwszy raz to popłakałam się na końcu CI CO TO ROBIĄ NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY Z KONSEKWENCJI PRZECIEŻ TE KOBIETY A SZCZEGÓLNIE DZIECI NIGDY DO KOŃCA O TYM NIE ZAPOMNĄ I NIGDY DO KOŃCA NIE BĘDĄ NORMALNE !!!!!! żal mi strasznie ich a szczególnie tych bezbronnych dzieci to co robią im ci zwyrodnialcy, chamstwo okrucieństwo oby ci wszyscy PEDOFIL zgnili w więzieni powinno się ich eliminować albo kastrować i mam nadzieje że wszyscy odpowiedzialni za handel ludźmi będą tak samo cierpieć jak ich ofiary !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość nie ogladalam tego ale
handel ludzmi to cos koszmarnego, tak samo wszystkie przestepstwa seksualne :(

Gość smutna dzisiaj
a najbardziej smutne jest to że ofiarami padają małe dzieci jak może kogoś podniecać dziecko przecież to chore jak można im niszczyć dzieciństwo jestem w stanie zrozumieć że ktoś jest homoseksualistą ale nie pedofilem tego nie rozumiem nie jestem jakaś stara mam 21 lat czy zacofana ale dla mnie to jest nie do przeżycia strasznie to przykre :(:(:(:( wybaczcie ale nie mogę tego przeżyć oczywiście innym ofiarą też współczuje bo na pewno się to na nich odbija

Gość Blodyn:)25 :)
zachód nam prawa człowieka narzucva a handel kobietami do domow publicznych na Zachodzie kwitnie np. w Niemczech, sex turystyka - ruchanie przez starych niemiaszkow azjatyckie dzieci tez

Gość tahheea
na jakim Zachodzie, w PL też, ale w mniejszym stopniu. Polska jest za to głównym centrum przerzutu porwanych kobiet ze Wschodu na Zachód, u nas odbywa się brutalne łamanie woli, selekcja i handel

Gość gość
Ja nie za bardzo rozumiem końcówki tego filmu , czemu miała nie wyjść na balkon i czemu ktoś do niej strzelił i kto to był ? Please , wytłumaczcie ..