Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta19876

Prezent dla faceta - pomocy! :/

Polecane posty

Gość gość
Tu znajdziesz coś ciekawego: www.modelarstwo.sklep.pl

Gość francescafab
Ja proponowałabym poszukać czegoś fajnego z elektroniki na teletorium bo mają tam naprawdę szeroki asortyment. Może słuchawki, smartwatch albo powerbank?

Gość neptisa
myślę, że sama poszłaś w dobra stronę z tą golarką, ja swojemu mężowi kupowałam kilka lat temu model philipsa w sferisie, co prawda cenowo trochę zabolało, ale naprawdę warto bo działa do dzisiaj

Gość gość
Faceci lubią praktyczne prezenty. :) Ja swojemu kupiłam na urodziny golarkę od Panasonica i uznał, że to świetny pomysł - bardzo się z tego powodu ucieszył.

A myślałaś o czymś do ubrania? Ubranie to naprawdę fajny i uniwersalny prezent i na pewno facet będzie z niego korzystał przez lata. Jeżeli mężczyzna uprawia jakikolwiek sport można pomyśleć o wygodnym dresie, albo ciepłej bluzie. Jeżeli brakuje mu eleganckiej koszuli również sprawa jest prosta :) I polecamy się jeżeli postawisz właśnie na ubrania ---> www.Ombre.pl Asortyment mamy ogromny, ceny rozsądne, na pewno wybierzesz coś właściwego :) W razie pytań pisz śmiało!

Mój uwielbia elektronike więc często kupuję coś z tej serii np myszkę, słuchawki, klawiaturę itp :)

Gość marula96
może coś z elektroniki, jakiś pendrive albo może nową torbę na laptopa :p możliwości jest wiele, ja zawsze znajdę coś dla mojego chłopaka w sferisie :)

Gość Lexya
Ja też bardzo często kupuję facetowi coś, co mu się marzy albo coś czego bardzo potrzebuje:) Ostatnio zepsuły mu się słuchawki więc kupiłam mu nowe w Teletorium.

tak ja ostatnio zamawiałam myszkę w sferisie bo mu się popsuła.

Gość joastina4
Ta kamerka wydaje się całkiem fajna, mój chłopak właśnie chciałby jakąś dostać więc myśle, że mogę którąś zamówić z Teletorium :D

Gość KasiaKatarzyna1
A uprawia jakieś sporty? Bo mój ma bzika na punkcie siłowni i często kupuje mu odzież z Radicala, jest fajnej jakości i mają dużo modnych wzorów, mój się zawsze cieszy jak dziecko :) sprawdź sobie na stronie http://esportshop.pl/ :)

Gość gość
www.cenox.pl Rożne elektroniczne gadżety - Może coś ciekawego znajdziesz?!

Gość gość
Mój mąż jest zawodowym kierowcą i ostatnio narzekał co raz bardziej na ból pleców. Kupiłam mu na urodziny koszulkę woolmed z wełną owczą na plecach. Jest z niej bardzo zadowolony. Polecam.

Gość gość
No nie wiem, może golarka? Swojemu kupiłam ostatnio nowszy model od Panasonica, myślałam, że zacznie skakać ze szczęścia.

Gość gość
golarka to zawsze dobry pomysł bo praktyczna, a wtedy można kupić coś bardziej porządnego, jak np golarka od panasa, tą mam na kyyśli: https://www.mediaexpert.pl/golarki/golarka-panasonic-es-rt37-s503,id-344569?gclid=Cj0KCQiAzfrTBRC_ARIsAJ5ps0tzkLJAEbDWLX_HP65Ku1Fh62QmlTwVY5NQRq6_alqbU7ky0SpFzbQaAg27EALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CJyynMjOm9kCFZAGDAodzrEJWw

Gość gość
Kup mu golarkę, taką porządną, poręczną. A jeśli chcesz wiedzieć jaką konkretnie, to mogę polecić te firmy Panasonic, są bardzo dobre.

Gość mirrande
Ja postawiłam na fajnego powerbanka i nowy case na telefon. Obie rzeczy znalazłam w Teletorium :P

Gość frania998
A może trochę klasyki? Ja zawsze kupuję skórzany porfel dobrej jakości. Ostatnio tato dostał brązowy z zeskory.com. No i koniecznie trzeba 1 grosik włożyć na szczeście ;))

Gość gość
A może elektroniczne gadżety? Na www.Bravis.pl znajdziesz szeroki wybór, często właśnie tam zamawiam i wszystko jest w prządku.

Gość kiwi

Proponuję Ci zegarek.... swietne sa od Jordan Kerr... eleganckie i klasyczne, ale tez mozna znalezc takie stylowe... polecam, mega, moj chlopak nosi caly czas...