Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana;///

zmarszczka pod okiem od ...

Polecane posty

Gość zalamana;///

mam takie diwe kreski pod okiem, sa one prawdopodobnie od szrpania, naciagania skory i zlych kosmetykow. Glupio to wyglada, podkresla tak moj oczodol. A mam 21 lat/ czy ktos wie co z tym mozna zrobic? prosze..

Gość eweerrertrt
nie malowac sie, nie marszczyc oczu, nie trzec oczu

Gość Huszu
każdy to ma te dwie zmarszczki nawet dzieci 3latne

Zapytaj się swojej kosmetyczki, wydaje mi się że są zabiegi pielęgnacyjne które ci pomogą.

Gość zalamana;///
nie maluje sie juz od roku w ogle, nie dotykam tych okolic oczu, a itak jest.. a szczegolnie rano jak wstaje to jest jeszcze glebsza. Mimo ze spie na drugim boku. czuje ze ona z czasem bedzie coraz glebsza, a dziewczyn w moim wieku takich rzeczy nie maja..

mi się przytrafiła nieprawdopodobna historia. Miałam zmarszczki między brwiami od marszczenia się " na złość" , juz sie nawet przyzwyczailam do nich, moja mama ma takie same wiec luz.życie. Jakos ostatnio kupilam sobie bio oil, i dodatkowo codziennie smaruje twarz sokiem z aloesa ale z prawdziwego kaktura ktorego ucielam, zeby zadnej chemii nie kłaść na twarz. I ZMARSZCZKA ZNIKNELA !!!! Nie wiem jak , nie mam pojecia co sie stało, nie myslalam nawet o tym, patrze ostatni ow lustro i kutwa nie mam tych zmarszczek tam ! Jesli w zyciu mial by mi sie wydarzyć cud to zdecydowanie to jest tym cudem :D Nie wiem dlaczego ale dalej bede smarowac czoło :D

Gość zalamana;///
o ,tez taka mam. i jeszcze jedna mam pod ta kreska,tylko ze krotsza i pozioma;/

Gość zalamana;///
a ktoras z was zna dobra zaufana kosmetyczke w wawie??

Gość siedzisz nic nie robisz , a
opierając się na łokciach , pracujesz nad zmarszczkami.

Gość weewwere
wy jestescie pieprzniete, ja tam zmarszczki nie widze :D

Gość dfsfsdf
a ja widze i tez ma takka, tu na tym zdjeciou, lepiej widac. I wiadomo,ze na fotografiach one nie sat az tak uwydatnione jak w rzeczywistosci. W realu wyglada to gorzej. ''siedze i nic nie robie...'' takie komenty typu ''nic nie robisz, tylko zmarszczki w glowie..'' prosze zostawić dla siebie. Jestem osoba pracującą, na pewno nie siedzaca w jednym miejscu i operajca sie na lokciach. TEgo nawet nigdy nie robilam, jakos nie mialam tego w zwyczaju. Tylko nie chce tu gadac o swoim zyciu tylko o tej zmarszczce - czy ktoś zna jakiś sposób, bo po prostu psuje mi ona humor.

Gość zalamana;///
dfsfsdf - a ty od czego to masz? tez od naciagania , szarpania..?