Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,WN ,nF

Jak kupic dom w Londynie??

Polecane posty

Gość ,WN ,nF

jestem mezatka bez dzieci, pracuje na caly etat moj maz tez i sie zastanawiamy od jakiegos czasu czy moglibysmy wziac kredyt na dom, ktos moze kupil dom w londynie i moze cos powiedziec na temat zarobkow i kredytu

Gość troche dziwne pytanie
przeciez wszystko zalezy od WASZYCH zarobkow, od tego jaki drogi dom chcecie kupic, od tego ile macie depozytu i jak duzy wezmiecie kredyt. To, ze to Londyn to nie bardzo ma znaczenie, znaczenie ma natomiast kasa jaka dysponujecie/zarabiacie itp. Wiekszosc bankow udziela kredytow na wysokosc trzykrotnosci/czterokrotnosci rocznych zarobkow brutto, wiec znajdz dom jaki mniej wiecej by Cie zainteresowal i odpowiedz sobie na pytanie: czy masz min. 10% depozytu, jesli tak to policz ile kredytu byscie potrzebowali ''dobrac'', zeby taki dom kupic. Polecam zreszta niezobowiazujaca wizyte u Mortgage Advisora (oczywscie jakiegos bezplatnego), ktory nakresli Wam mniej wiecej caly proces zakupu. Polecam tez odnazlezc watek na forum mojawyspa.co.uk pt. ja mam to juz za soba- kupilem dom. To istna encyklopedia nt. zakupu domu w UK