Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna ;) ;)

Patentex oval N-globulki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość akakaraka
Używałam, to było moje zabezpieczenie dodatkowe przy pierwszym razie (facet miał prezerwatywę). W zasadzie się sprawdziły, bo dodatkowo ułatwiają penetrację - nawilżają. Jednak ja jakoś nie byłabym skłonna na dłuższą metę im zaufać... jeśli już, to nie dopuściłabym, żeby spuścił się we mnie (mówiąc o sytuacji zbliżenia bez gumki). Poza tym irytujące dla mnie było to, że trzeba odczekać 10 minut po aplikacji i to, że zachowują skuteczność do 60 min po aplikacji. Ale generalnie nie mogę im nic konkretnego zarzucić.. używałam ich w zasadzie dwa razy.

Gość udhf63hfgg
oj pamiętam,pamiętam:D mój pierwszy raz był z patentexem,hahaha pieniło się jak jasna choolera i piekło,ale ok przy pierwszym razie boli i piecze nie??? tylko,że ja jestem ( a nie wiedziałam o tym) na to dziadostwo uczulona... i tak wylądowałam u gina z ostrym stanem zapalnym:):):)

Gość hugonka-
Dla mnie są straszne...pieni się, nie jest to przyjemne, od razu się seksu odechciewa...jeśli chodzi o metody chemiczne, to mogę polecic contragel - żel plemnikobójczy. Używam go obok kapturka naszyjkowego

Gość żę tak powiem
te globulki to wg mnie kompletna porażka, ja z opakowania zużyłamm tylko jedną globulkę, pieni się a potem intensywnie wylewa, horror, odradzam

Gość emi26594516
Używałam i są super!! ta piana wcale się tak bardzo nie pieni i ja ne czułam jak się rozpuszczała tylko lekkie ciepło które podczas stosunku powodowało jeszcze większą przyjemność. Nie czułam żadnego pieczenia i moj partner również. Używam ich już od 2 miesięcy. polecam tym parom,które uwielbiają seks bez prezerwatywy a nie chca brać tabletek.

Gość kala875
w czasie kiedy trzeba odczekać może byc gra wstępna. moj facet wkłada mi globulke i zaczynamy się pieścić całować i jestesmy tak nakreceni, a te 15 minut mija nie wiadomo kiedy

Gość lilialuiza
ZABIJAJĄ MIŁOŚĆ!

Gość gość
Użyłam raz i nigdy więcej. tak jak pisały dziewczyny są straszne. Do prezerwatyw teraz mam contragel podobnie jak hugonka

Gość gość
Używałam do czasu aż, kiedyś w telewizji śniadaniowej usłyszałam wypowiedz jakiejś ginekolożki że te głobułki są niebezpieczne i nieskuteczne,co do komfortu używania to rzeczywiście zabijają namiętnośc

Gość gość
Uzywając ich to tak jak zabawa w błocie.Jeszcze do tego dają dzikie odgłosy Pochwa jest pełna ulewającej się piany

Gość jogurtmalinowy
dla mnie są ideale z prezerwatywą dają zabezpieczenie, dziś znowu działaliśy z moim chłopakiem<3

Gość gość
Lepsza jest pasta B.H.P

Gość lila001
tez kiedys to stosowalam ale razem z prezerwatywą ale wtedy mialam 18 lat i tez tak robilismy ze aplikowalam a w tym czasie co sie rozpuszczało robilismy gre wstepną. teraz jestem duzo starsza i biore tabletki juz bym chyba globulek niechciala stosowac jak sobie przypomne to wyciekanie chlupanie :P ale jak ktos jest mlody albo chce dodatkowo do gumek to niech próbuje