Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina.D

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Malwina.D

Witam. 28.11.2012 współżyłam z mężczyzną bez zabezpieczenia, lecz do pełnego wytrysku nie doszło. W miesiącu grudniu miesiączka wystąpiła normalnie (18.12.2012). Mój cykl trwa średnio 28-30 dni. W miesiącu styczniu miesiączka nie wystąpiła, Wykonałam trzy testy ciążowe postępując dokładnie z instrukcją, wszystkie były negatywne. Nie zauważyłam, by moje ciało się zmieniło, nie mam mdłości ani żadnych podobnych oznak ciąży. Dodam, że od pewnego czasu przyjmuję chrom z jodem. Proszę o odpowiedź.

Gość wiaderko
nie mozesz isc do ginekologa??? przeciez nikt cie na forum nie zbada ani nikt nie jest wrózka. Moze cos ci dolega ze miesiączka nie wystepuje.

Gość Zrób rano test
Zrób rano test jak wstaniesz ja podobne daty testy negatywne wczoraj rano Wyszły 2 kreski tylko ja troszkę wcześniej powinnam mieć niż Ty

Gość Malwina.D
wiaderko czekam właśnie na wizytę, ale wiadomo jak to jest :) pomyślałam, że może "koleżanki" były w podobnej sytuacji...

Gość Malwina.D
a czy test dwa miesiące po stosunku nie powinien już wyjść pozytywny? :)

Oczywiscie, dwa miesiace po stosunku o kazdej porze dnia wyszedl by pozytywnie, pewnie nawet 2 kreska bylaby wczesniej niz ta pierwsza. Test robi Sie z porannego moczu w pierwszych dniach od spodziewanej niesiaczki. Moim zdaniem w ciazy nie jestes. Moze Sie stresujesz, co powoduje opoznienie ?

Gość Malwina.D
laovejitaroja Test zwykle robiłam rano. Czekałam aż próbka osiągnie pokojową temperaturę, więc robiłam j zgodnie z instrukcją. Faktycznie ostatnio mam trochę stresów i po odejściu z pracy właśnie pod koniec listopada mój tryb życia się znacznie zmienił. Mam nadzieję, że czwartkowa wizyta wszystko wyjaśni :)

Chodzilo mi o to, ze niezaleznie o ktorej godzinie test w 2 miesiacu bylby pozytywny (gdybys byla w ciazy oczywiscie) Daj znac co i jak.

Gość Malwina.D
kurcze... no akurat nie mam testu pod ręką... ale test ostatnio robiłam 31.01.2013 więc także uważam, że gdybym miała w brzuszku fasolkę, to kreseczki były by już dwie...

Gość Różnie być może
U mnie w 8 tyg ciąży dopiero wyszedł