Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alknflnkg

zazdrość ludzka o cudze zycie

Polecane posty

Gość alknflnkg

czemu ludzie sa zazdrosni o cos u kogos kiedy im samym nic sie niechce robic, chocby sie troche wysilic, obgaduja bo ktos cos osiagnal a im z braku ambicji i checi niechce sie nic,

Gość gty6566
tobie analfabetko to chyba akurat nikt niczego nie zazdrosci....

Gość Rynek Manipulacji
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze Skarbie:

Gość Rynek Manipulacji
Ostrzeżenie przed chciwością 13 Wtedy ktoś z tłumu rzekł do Niego: Nauczycielu, powiedz mojemu bratu, żeby się podzielił ze mną spadkiem. 14 Lecz On mu odpowiedział: Człowieku, któż Mię ustanowił sędzią albo rozjemcą nad wami? 15 Powiedział też do nich: Uważajcie i strzeżcie się wszelkiej chciwości, bo nawet gdy ktoś opływa [we wszystko], życie jego nie jest zależne od jego mienia. 16 I opowiedział im przypowieść: Pewnemu zamożnemu człowiekowi dobrze obrodziło pole. 17 I rozważał sam w sobie: Co tu począć? Nie mam gdzie pomieścić moich zbiorów. 18 I rzekł: Tak zrobię: zburzę moje spichlerze, a pobuduję większe i tam zgromadzę całe zboże i moje dobra. 19 I powiem sobie: Masz wielkie zasoby dóbr, na długie lata złożone; odpoczywaj, jedz, pij i używaj! 20 Lecz Bóg rzekł do niego: "Głupcze, jeszcze tej nocy zażądają twojej duszy od ciebie; komu więc przypadnie to, coś przygotował?" 21 Tak dzieje się z każdym, kto skarby gromadzi dla siebie, a nie jest bogaty przed Bogiem.

Gość kobietom..latwiej
XD

Gość martin wyrostek
możesz napisać to jeszcze raz tylko tak, żeby można było coś z tego zrozumieć? :o I masz tu trochę kropek: ..........................................

Gość bo łatwiej jest zazdrościć
i obgadywać ludzi niż wyznaczac sobie jakieś cele i do nich dążyć, ludzie ogólnie są leniwi i wolą sie nie wysilać w życiu, bo po co...