Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje sumienie;(

Nie moge z tym zyc winie sie za to Pomóżcie!!

Polecane posty

Gość Moje sumienie;(

tydzień temu zabiłem człowieka. Pracowaliśmy na budowie przy zbrojeniu na wysokości okolo 12m. Jestem kierownikiem, inżynierem budowlanym, kazałem mu wejsc w nie zabezpieczone miejsce gdzie miał czekac na odbior zbrojenia z dzwigu. Pokłuciliśmy sie tego dnia i nakrzyczałem ze jak tego nie zrobi to straci prace bo mam go dosc i mase innych osob na jego miejsce. Nie wiem jak mam to wyrazić ale stała się tragedia i mężczyzna spadł na dół na koparkę. Zginął na miejscu, nikt nie wie ża ja kazałem mu tam wejść, boje sie do tego przyznać bo mogę dostać oskarżenie o nieumysle spowodowanie smierci? Co powinienem zrobić, od tygodnia praktycznie nie spię jestem na slinych lekach i niewiem co mam robic !!!

Gość Elektronikełe ausf.II
i powinieneś iść do więzienia, nauczysz się debilu szacunku do pracy, pracowników fizycznych i tego że nie jesteś Bogiem na budowie z racji tego że jesteś jakimś inżynierem, a ten temat zgłaszam na Policję i oni Cię znajdą po IP

Gość Rynek Manipulacji
zrób sobie dobrze :P, :P, :P

i nauczysz się że najpierw jest Bezpieczeństwo Pracy a dopiero później metry

Gość shdgd
Byle jakie to prowo

Gość Pasztetem jestem
Czyżby kolejne prowo?:O

kolejne czy nie, będzie się tłumaczył u dzielnicowego

hahhahahaha ale prov. Jesli ty jestes odpowiedzialny za budowe jak rowniez bezpieczenstwo pracy , to wiadomo ze jestes w swietle prawa winny. Nawet gdy twoj pracownik, wlazl tam samowolnie to ty i twoja firma budowlana za to zaplacisz. A co ty myslisz, ze kaski itp na budowie sa od parady. Oszczedz sobie takie historyjki dla dzieci.