Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,knkn,

Czy każda kobieta zdradza w myslach

Polecane posty

Gość ,knkn,

czy każda będąc w dłuższym związku przechodzi zauroczenie/fascynacje innym.

Gość ,knkn,
kazdej napewno mysl przeszla przez glowe aby pokochac sie z kims innym wiec nie klamcie dziewczynki bo nieladnie jest tak zaprzeczac

Gość Blondyna22
oczywiście

Gość miaiaalalsalsasasa
tak. mysle o bylym.

Gość do pannulkaaaa
co najmniej za kazdym razem kael neal beal neSa

Gość zatoka32
Sa tez ludzie co są w związkach i czasem płeć przeciwna ich zafascynuje/ zauroczy, bo takie zycie. GRunt pozostać wiernym, a te zauroczenia same potem przechodzą Nie ma moim zdaniem nic dziwnego w tym, że kobieta (ale oczywiście może to być też mężczyzna) przeżywa zauroczenie jakimś mężczyzną, kochając innego. Tak jesteśmy skonstruowani - czy tego chcemy czy nie, człowiek nie ma natury monogamisty. Jednak zauroczenie nie oznacza, że przestajemy kochać - siłą rzeczy nie da rady być wiecznie podekscytowanym dobrze nam znanym partnerem i utrzymywać motyli w brzuchu przez 5, 10, 20 lat. Każdy z nas czasem marzy, by przeżyć te "motyle" raz jeszcze - ale grunt, to nie dawać się ponieść tym zauroczeniom i trzymać je bezpiecznie w swojej głowie. Widzę, że jednak zdarza mi się zafascynować silnie inna osobą i zlapac z nią na tyle konatkt, który ja nazywam zakochaniem (jak obustronnym - to mam problem). Nie prowokuje takich sytuacji - one sie zdarzaja same, bo zyje wsrod ludzi i z ludzmi (nie na bezludnej wyspie). Lubię ludzi i lubię z nimi rozmawiać. (może to jest kłopot - jakbym unikaal ludzi, to bym nie miala takich schiz?) Powiedzialam przeciez ze nie posunelam sie do fizycznej zdrady, ale do psychiczne/emocjonalnej - tak. Bo nad emocjami nie umiem panować

Gość IMO12395
KAŻDA. Taka już natura samic. Nie mówiąc już, że duża ich część wprowadza myśli w czyn.

Gość do pannulkaaaa
hyvd efas

Gość wesxg
każdy CZŁOWIEK zdradza w myślach

Gość do pannulkaaaa
dsoton khaberd

Gość pomroczność prawdziwa
Każda. !!!! I to nie tylko w myślach. Faceci nawet się nie domyślają jak im rogi rosną.

Gość do pannulkaaaa
belihvaelhin

Gość do pannulkaaaa
nema

Gość inaczej jakbyś opacznie
" 15:52 [zgłoś do usunięcia] IMO12395 KAŻDA. Taka już natura samic. Nie mówiąc już, że duża ich część wprowadza myśli w czyn." ciebie ktoś zdradził?

Gość do pannulkaaaa
ab egad he yvh ezal Ho' tena yse NeKHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość do pannulkaaaa
"niIx

Gość Darth_Misiek ;)
Ofszem kaszda, jako rze myślom wtedy o mnie ,nie jezd to dla mnie wienkszym proplemem...:classic_cool:

Gość baszarteguuu
Darth_Misiek ;) 10/10...:)

Gość cgnbgcn
gnfnn

Gość już_rozwodnik
Moja do tej pory wierna żonka zdradziła mnie nie tylko w myślach.Zauroczyła się w przystojniejszym i bardziej kasiastym ode mnie gościem i odeszła po raptem 2 latach małżeństwa.Nie wiem czy kiedykolwiek się ożenię!

Gość Czy każda kobieta zdradza
"Czy każda kobieta zdradza w myslach" nie, niektóre zdradzaja w czynach