Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka_28

jaki aparat do 300zł?

Polecane posty

Gość aparatka_28

Witam, W najbliższym czasie przymierzam się do zakupu aparatu cyfrowego. Nie mam jakiś specjalnych wymagań, po prostu ma dobrze "pstrykać" fotki. Sensowna rozdzielczość, dobry zoom optyczny, nie wiem jakie jeszcze parametry są istotne.. Polećcie coś dobrego, sprawdzonego do kwoty ok. 300zł. Pozdrawiam.

Gość gty6566
fujifilm, kupilam za okolo 200 zl ale juz razem ze wszystkim, czyli ladowarka, baterie, karta pamieci, pokrowiec itp, wszystko bylo w zestawie, tani ale bardzo dobry, juz 2 lata dziala bez zarzutow, choc bateria trzyma tylko dzien robienia zdjęć ale ja i tak rzadko potrzebuje robic zdjecia.

Gość martin wyrostek
hm... za 300 zł to chyba zorka5

Gość aparatka_28
moja kuzynka ma fuji finepix i jest bardzo fajny tez mysle nad fuji

Gość aparatka_28
heehhe moja bratowa ma aparat za 1700zł canona i zdjecia lepiej wychodza robione tosterem :) aparat fajny a zero pojecia o nim :)

Gość aparatka_28
:)

Gość gty6566
dokladniej moj aparacik to: fujifilm finepix C10 10megapixels, kupilam na allegro okolo 2 lata temu z calym zestawem za 200 zl wiec bardzo taniutko i na serio jestem zadowolona choc wszyscy mowili, ze taki tani wiec pewnie badziew jakies, a wcale nie bo okazal sie naprawde super :) jedyna wada to ze bateria sie szybko wyczerpuje bo wytrzymuje tylko dzien robienia zdjęć i trzeba ładowac ale mi to akurat nie przeszkadza ;) teraz są pewnie nowsze modele. i bardzo latwo sie zdjęcia na kompa przenosi, mozna zmieniar rozmiar zdjęć. aha i jeszcze inna wada taka, ze instrukcji do tego porządnej nie bylo, nie wiem czemu... ale jakos sama do wszystkiego doszlam.

Gość fbgfdbfb
ja mam dobry z fujifilm ale moj kosztowal 1100

Gość aparatka_28
ok dzieki kupie fuji:)

Gość bumop
No fuji to dość dobra firma, warto poszukać w sklepach internetowych (np. conrad.pl czy porównywarki cenowe), tak, aby znaleźć najkorzystniejszą ofertę :)

Gość gość
Ja bym polecał cos używanego Lumix FZ30/FZ50 ew Fuji S5600 ale musiałabys dołożyć ze 100zł, ale taki używany kilkuletni bije na głowę te nowe małpki a 300-400.