Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nolife_kilkalat

Całymi dniami i nocami siedzę przed komputerem, dokładnie jest w internecie

Polecane posty

Gość nolife_kilkalat

Poza tym, trochę śpię, jem, myje się, zrobię zakupy i to wszystko, tak całymi dniami, tygodniami, miesiącami i latami, kilka lat już tak jest.

Gość tdftfht
ile masz lat, kto cie utrzymuje i dlaczego nie zerwiesz z tym stylem zycia ?

Gość nolife_kilkalat
ten stan trwa ciagle, gdyby zliczyc godziny w ciagu doby na internet to jest to 14-15 godzin

Gość nolife_kilkalat
utrzymuje sie z zycia w necie, cos zawsze ktos tam ma do zrobienia to zrobie i dostane 40 czy 60 zl, jakies prace drobne jakies itd z ogloszen, cos tam skorygowac, itd od wielu lat tak mam jestem jak roslina, dwadziescia kilka lat

Gość nolife_kilkalat
teraz sie boje, wstydze i ogolnie nie akceptuje tego zycia, tego zaklamania i odcialem sie od zycia i swiata, tak lepiej sie czuje, kiedys mialem inne zaopatrywanie na zycie i swiat, wierzylem w idealy, ze swiat jest przyjazny, ze nie stanie mi sie krzywda, ze jest sprawiedliwosc, ze wymagania rodzicow sa sensowne, nakazy i zakazy, ze to co mowia dorosli to prawda, trzeba to szanowac teraz wiem ze wiele bylo klamstw i manipulacji, zycie wcale nie jest piekne, tylko ja juz jestem "duzy" a nie malym dzieckiem i nie mam jak zmienic swojej przeszlosci, wybranych i straconych szans bo nie ja o tym decydowalem, choc teraz to ja jestem odbiorcom tych nieswoich decyzji, paradoks...

Gość nolife_kilkalat
rozumiem, ze nie ma tu osob, ktore wiedza cos znaja cokolwiek co by popchnelo mnie do przodu

Gość nolife_kilkalat
moze troche napisze od siebie, dzisiaj kazdy chwali sie co zrobil, gdzie byl, co ma, kogo to nie zna, nie ma normalnych relacji, kiedys na wsiach obgadywali ludzi, w miastach donosili, a dzis jest rywalizacja

Gość f jkcr,f
w jakim jestes wieku? zyjac przeszłością niczego nie zmienisz, musisz zaczac zyc terazniejszoscia odetnij sie od tego internetu poszukaj jakiejs pracy zebys zyl wsrod ludzi

Gość nolife_kilkalat
teraz czesto torebki reklamuja z la moda, i pralki ciekawe

Gość nolife_kilkalat
25

Gość hk,j.l.jkl/
idz na dyskoteke, do klubu, wypij pare browarow, zagadaj jakas studentke

Gość nolife_kilkalat
tak czasem "trzepie" ale nie ze kilka razy na godzine, nie podszywaj sie

Gość nolife_kilkalat
po co wszystko jak i tak wszystko to o dupe potluc tak jest, niestety, nie mam niczego, nikogo i nie ma przyszlosci, zycia w sobie

Gość nolife_kilkalat
ładne sa te sukienki, i ta laska tez, od 34,99 naprawde wiele jest ciekawych rzeczy, tak samo ten huindai eco

Gość nolife_kilkalat
tak samo ten ja mu tam wieslaw komorowski to facet dobry, inteligentny przystojny i wywazony, uratowal nas przed euro tak samo przed krzysysem, wielu mu zawddzieczamy

Gość nolife_kilkalat
torebke za 29,99 zl i ta sukien to 34,99 to daje 64,98 zl, mniej jesc i sie ma, naprawde internet daje duzo taniej i mozna sobie zyc no naprawde ja to mowie, ze tutaj mam wszystko

Gość nolife_kilkalat
dzisiaj np autobusem w warszaie nawet niewidomi kierujja pomyslec 30 lat temu 40

Gość wefgretfh
do nolife_kilkalat Na kafeterii jest wiele takich ludzi :O Z tego co czytam maja nawet po 30 , do 40 lat i nic nie robia , ehh takie pojebane czasy i tyle

Gość nolife_kilka_lat_juz
pojebane w jakim sensie moze rozwinac wefgretfh ?

Gość do wyżejjjjjjj
racja,tu nawet 40 letni są na utrzymaniu rodziców, pamiętam takiego ale nie ma on stałego nicka

edo wyzej a Dlaczego tak jest powiedzcie mi dlaczego ??

Gość ewerdfg
u

Gość do wyżejjjjjjj
po chooj pytasz skoro tu co drugi ma depresję,eot

Gość kachamrycha
Miałam podobne życie przez jakiś dłuższy czas. Musisz wyjść z domu. Zapisz się do jakiegoś klubu fitness, siłowni, na basen albo do biblioteki... cokolwiek! To jest okropna życie i nie prawdziwe. Musisz wyjść poznać ludzi. Poszukaj jakiejś pracy gdzie będziesz miał dużo kontaktów z ludźmi. Ja poszłam na studia. Teraz jest dobrze mam znajomych, mam z kim wyjść i korzystam z każdej okazji. I w następnym miesiącu planuje się zapisać na dodatkowe kursy. Autorze musisz zmienić swoje życie bo wszystko Cię ominie. Jeżeli znasz się na komputerach to możesz poszukaj pracy w jakimś media markecie albo komputroniku. Dobra i taka praca za 1200 ale by wychodzić z domu!

DLACZEGO ??????

Gość nolife_kilkalat
rozumiesz zawalone zycie kompletnie wszystkie obszary i sfery

Gość kachamrycha
Rozumiem Cię doskonale. Ale musisz powiedzieć dość i wyjść do ludzi!

Gość nolife_kilkalat
przeciez ludzie oceniaja caly czas, nie da sie tak isc jak sie wyszlo to juz nie ma powrotu zawsze sie juz bedzie osobno

Gość nolife_kilkalat
wychodzenie do ludzi bylo wiele razy ja czuje zal straconych lat, i tych ktore stracilem przez zle wydarzenia tego sie nei da odwrocic