Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

moje plany zawsze biora w leb

Polecane posty

mialem sie spotkac ze znajoma tak wyskoczyc na miasto pogadac bo dawno sie nie widzielismy al jej cos wyskoczylo i klapa :o

Gość you and your eh
Mi też czasem coś wyskakuje. Czasem takie wielkie, że wstyd wyjść z domu i nawet makijaż nie ukryje. Zdarza się.

no tak tylko ja mam bardzo malo znajomych jak udami sie umowic z kims raz na pare chociaz miesiecy to sie ciesze jak cholera a tu dupa

Gość IMO12395
Nie "coś" wyskoczyło, ale raczej "ktoś", ktoś lepszy od Ciebie Kolego Krasnalu. :classic_cool:

Gość IMO12395
Ależ Kolego Krasnalu, sarkazm jest zbyteczny. Przecież samica Ci nie powie, że nie pójdzie akurat z Tobą, bo INNY ją gdzieś chce zabrać pomimo waszych planów. Inny z którym gdzieś chętniej pójdzie niż z Tobą. :classic_cool:

IMO ty zawsze jestes taki zgryzliwy czy tylko od momentu kiedy przestales byc prawiczkiem ?

Gość IMO12395
Zgryźliwy jestem od zawsze, Kolego Krasnalu - mojej zgryźliwości dodaje mocy fakt, iż opieram ją na prawdziwych przesłankach. :classic_cool:

IMO wiesz co nawet cie lubie ale jak dopierdolisz czlowiekowi to cho cho a tak po za tym masz dziewczyne i jak wyrwales panne na seks ?

Gość IMO12395
Kolego Krasnalu - "wyrwać", to takie zabawne powiedzenie, często wpierane przez różnorakich "profesjonalistów", którzy chcą sprzedać swoje kłamstwa, iż 'wszystko zależy od Ciebie'. :classic_cool: ­ Po prostu - musisz się jakimś cudem spodobać fizycznie, a jeśli spodobasz się wystarczająco mocno, to jest już z górki, gdyż wszelkie ewentualne potknięcia zostaną wybaczone. Acz nie polecam "potknięć". :classic_cool:

no wiedz masz dziewczyne czy to byla jednorazowe wykozystanie ciebie przez wyrachowana panne :classic_cool:

Gość IMO12395
Kolego Krasnalu - jakieś inne osobiste pytania? Tak, abym mógł odpowiedzieć w jednym poście. Co z pewnością uczynię. :D

Gość zagrałabym chętnie z tobą w
IMO miał dziewczyne :o ? Jak to?

IMO wiedz rozumiem po twojej wypowiedzi ze cie wydymala i pozucila :D :classic_cool:

Gość IMO12395
Kolego Krasnalu - skąd taki posępny ton? Uśmiechnij się. Wszakże nawet Student dodał nam centymetrów. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 5
Ble Ble - nie martw sie. Najwyzej spotkacie sie kiedy indziej. IMO - Ty naprawde miales dziewczyne? Napisz o tym cos wiecej.

Gość barney
moje plany zawsze biora w leb biedne jest życie bleblaka

IMO fakt troche przegiol z tymi cm a czarny rycerz to dokladnie kto bo zapomnialem jego pseudo ?

Gość barney
ble ble ma 164 cm

Gość offerma
up

Gość teraz będzie historia IMO
jak to poznał dziewczynę i jak pewnie okazała się nic nie wartą szmatą?D