Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja 20

oświadczyny po 7 miesiacch zwiazku

Polecane posty

Gość Anastazja 20

Mam 20 lat i jestem od ponad 7 m-cy w powaznym zwiazku z 27 latkiem . To mój pierwszy seksualny partner . Jest świetny facet pod kazdym wzgledem ale niestety ma tez wady .A mianowicie jest bardzo o mnie zazdrosny :/ Do tego czesto mi zakazuje i nakazuje rózne rzeczy ... Ja sie buntuje i wynikaja z tego sprzeczki . No ale wracajac do tematu to ostatnio oświadczył mi sie a ja do tej pory w szoku jestem poniewaz niespodziewalam sie takiej deklaracji uczuc . Dodam, że nie mieszkamy razem . Nie wyobrazam sobie zycia bez Niego ale też chciałabym by mi najpierw bardziej zaufał . Czy zareczyny po tak krotkiej znajomości to dobry pomysł ?

Gość qwqwwwewe
nie jestes go pewna ale dupy mu dajesz? nie rozumiem takich dziewczyn

Gość kdjehwhsjsj
moj mi sie oswiadczyl po 6 mscach:) a po 10 byl slub:D jestesmy szczesliwi!

Gość Anastazja 20
kdjeh.. a ile jestescie po slubie ?

Gość do ekko
Nie wyobrazam sobie zycia bez Niego----- bo nie poznalas innych facetow. zlapalas tego jednego i sie trzymasz ;) poza tym facet juz cie ustawia a pozniej bedzie tylko gorzej . taka prawda !!!

Gość gfdxbnjkk
Wiola?

dorośniesz, to odpowiedź będzie jasna :) a propos wieku................. jesteś za stara, żeby być jego córeczką, którą on chce wychowywwać stąd ten bunt w dorastającej pannie :D za kilka lat wykończysz faceta wzrastającymi roszczeniami w klatce się mu nie zmieścisz :D:D

jeśli za niego wyjdziesz, to z góry życzę powodzenia na rozprawie rozwodowej :D ­ a tak serio - zaręczyny możesz przyjąć. zawsze można oddać pierścionek i iść w swoją stronę.

Gość Anastazja 20
do ekko spotykalam sie z innymi facetami a nie byli nic warci . Chodziło im tylko o seks

Gość Anastazja 20
do ekko spotykalam sie z innymi facetami a nie byli nic warci . Chodziło im tylko o seks

Gość dziewczyno, nie
idz ta droga :O to do niczego dobrego nie prowadzi. :O

Gość Anastazja 20
a która drogą mam iść ? :D

Gość Anastazja 20
młotkiem po głowie dlaczego uważasz, że nie jestem dorosła ? Bunt nastolatki mam dawno za sobą ;)

Gość Anastazja 20
młotkiem po głowie dlaczego uważasz, że nie jestem dorosła ? Bunt nastolatki mam dawno za sobą ;)

Gość gfdxbnjkk
On ma na imię Darek?

Gość Anastazja 20
NIE !!

bunt nastolatki masz za sobą buntu młodej panienki, która chce być traktowana jak partnerka - niestety, jeszcze nie cytuję: "Do tego czesto mi zakazuje i nakazuje rózne rzeczy ... Ja sie buntuje i wynikaja z tego sprzeczki ".

Gość Anastazja 20
młotkiem po głowie jestem traktowana jak partnerka ale sprzeciwiam sie Jego zakazom , które mi zarzuca tylko i wyłącznie z powodu zazdrosci i przesadnej obawy o mnie

Gość co ja robie w niedziele
dziewczyno. grunt to sobie ufać. on Ci nie ufa, bo Ci zabrania.

ponotuj sobie dobre i złe cechy tego faceta.myślę że z tą zazdrością to trochę chory facet.żebyś przez to kiedyś nie cierpiała.znam kobietę którą w sklepie na wśi kobiety wpuszczały bez kolejki bo wiedziały że dla jej faceta niebyło tłumaczenia że kolela była.taki psychol.

Gość Anastazja 20
nie sadze, ze bedzie mnie tłuk jak sie zastoje w sklepie :D To nie ten typ Dobre cechy to: inteligentny wie czego chce wierny zaradny odpowiedzialny miły kochający przystojny szanujacy mnie dzentelmen Złe cechy: zazdrosny wladczy dominujacy zaborczy I co ja mam z Nim począc :/ ?