Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amphipora

Kto poleci jakiś death/black metal?

Polecane posty

Gość amphipora

Od jakiegoś czasu mam ochotę żeby sobie posłuchać czegoś naprawdę ostrego :) Tym razem nie żaden metal symfoniczny, bez zawodzących panien i triumfalnych dźwięków trąb czy smutnych skrzypiec. Coś na co normalni ludzie reagują krwotokiem z uszu. :P Sama się nie znam na takiej muzyce i jakoś nie mogę znaleźć czegoś fajnego :P Wskazane dużo growlu ale nie lubię jak partie wokalne ( o ile charczenie do mikrofonu można nazwać partiami wokalnymi :D) są takie ciche a jak szukałam to większość taka była, wolę żeby to było na pierwszym planie

Gość to je black metal
weekend ona tanczy dla mnie

Gość to raczej thrash
aaa i nawet nie próbuj słuchać KATa po tym jak Kostrzewski odszedł z zespołu, szkoda prądu. Bastard i Oddech Umarłych Światów urywają doope (666 też daje radę) http://www.youtube.com/watch?v=lCo3NkzKkwY

Gość amphiphora
Podoba mi się i na pewno do tego wrócę ale jednak na tą chwilę wolałabym coś mocniejszego, coś prosto z otchłani piekielnych :) a Ty tam, weekend to se wsadź w doopę głęboko ;)

Gość ibhib
Cradle of filth, mercenary, deathstars

Gość vhgkm,
sataniści 😭

Gość @vhgkm,
ty lepiej się martw o pedałów, lesbijki które chcą wychowywać dzieci, a i zoofile już zaczynają się upominać o swoje "prawa", więc spierdalaj na szczaw

Gość amphiphora
o, autopsy już mi całkiem pasuje :)

Gość to ja może to polece
no to fajnie, polecil mi go moj juz niezyjacy kolega, byl to pierwszy zespol death metal ktory przypadl mi do gustu, to bylo w roku 1993 :D

Gość amphiphora
no ja własnie czasem mam ochotę takiego czegoś a jakoś nigdy nie mogłam się zebrać żeby znaleźć coś fajnego :P Jak już miałam ochotę to sobie puszczałam w kółko nieliczne kawałki jakimi dysponuję :D http://www.youtube.com/watch?v=xPvVnWRCoNM a to na przykład zawsze leci jako pierwsze :D

Gość amphiphora
oj tak, therion klasa sama w sobie :)

Gość neborak
całkiem niezły band to lambofgod no ale to chyba bardziej groove