Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denz

zostawiłem dziewczyne żeby miała lepiej w życiu

Polecane posty

Gość denz

hejka zakochałem się w dziewczynie, powiedziałem jej że mi się podoba i w ogóle. Potem stwierdziłem że będzie miała lepiej w życiu jak będzie z kimś innym i przestałem ją zaczepiać, ona bardzo się wkurzyła że jej nie zaczepiam, widocznie jej zaczęło zależeć. tyle że ja twardo z nią nie rozmawiałem. Wściekła się na mnie tak bardzo że poszła do mojego szefa i mnie zwolnili z pracy.Mogłem się zaprzyjaźnić ale rozmowa z nią nie kojarzyła z czymś przyjemnym, musiała pokazać że jest ostrą suką. Nie zaprzyjaźniłem się specjalnie żeby zrezygnowała ze mnie i poszukała sobie kogoś z wyższym wykształceniem bez nałogów . A ona się wściekła i zwolnili mnie z pracy. zostawiłem bo chciałem żeby miała łatwiej w życiu... co dziewczyny myślicie o tym

Gość gadający gad
Dobrze zrobiłeś, sam kiedyś zrezygnowałem z kobiety, aby nie usłyszeć kiedyś, że zmarnowałem jej życie.

Gość denz
taa tyle że ja się z nią nawet nie zaprzyjaźniłem (debil ze mnie)

Gość gadający gad
Z "moją" się kumplujemy nadal.

Gość narcyzm do kwadratu
bardzo interesujące... mezczyzna który kocha kobietę zamiast byc dla niej wsparciem ją olewa superr pomysł :D a przepraszam, ty jej nie kochałes, ty SIĘ zakochałeś to wszystko wyjaśnia