Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KafeSwatkeleeee

jakie skojarzylibyście PARY na kafe?

Polecane posty

" Racja, tu siedzą faceci-oryginały " x raczej nie, duza wiekszosc jest normalna tylko panny ich zle oceniają bo widocznie sa :O

Gość facetów tu mniej,dlaego warto
nie twoja sprawa prawiku :Ozresztą nie będę tutaj pisać o co chodziło

Gość dertyhj
Sacryfial suicide + noxelia, tmj, vodka 🖐️

Gość ERRRR
Ja co do jednej pary wtedy skojarzonej mam podejrzenia ,ta para to:Luśka Windsor i BluMen orginal ,coś dużo o sobie wiedzą i Blu jest o Luśkę ewidentnie zazdrosny a jej to nie przeszkadza:)

Gość też nie polecam, nawet jak się
może zabrzmiało to ostro, ale trochę tu bywałam, nigdy nikogo nie szukałam jakoś specjalnie, znajomości ponawiązywały się samoistnie, oczywiście było sporo fajnych osób, ale żaden z facetów nie byłby materiałem dla normalnej kobiety która szuka partnera a nie pacjenta nadającego się do terapii. na szczęście tylko raz dałam się nabrać że poznałam "innego" cream, a mała większość to jaka?

Gość puuuuuuuuuuuussssshhh
up

Gość wertfgu
u

Gość do ERRRR
Taki do niej pasuje :D albo takie mameje jak maciek b czy podobny :D

Na kafe to chyba każdy raz się naciął lub dał nabrać.

mniejszosc kobiet oceni faceta po tym jak sie zachowuje w realnym zyciu a nie po tym co pisze na kafe

Gość nie podam nicka :O
ifka* Na kafe to chyba każdy raz się naciął lub dał nabrać.'''' 6 Myslę że tak właśnie jest, wstyd się przyznać.

Jak słusznie zauważył ktoś kiedyś większym wstydem jest manipulowanie ludźmi niż bycie zmanipulowanym.

Iftar, pocieszające;) Argen, jakby trochę pracy włożyć i czasu wielu wyszło by na prostą, bo totalnie skrzywionych jest niewielu, ale z czasem to postępuje. jednak nie każdemu chce się rok, dwa starać, próbować zmienić szczególnie gdy w ogóle nie widzi w sobie wad i to cały świat jest zły albo nie wierzy, ze to cokolwiek da

Cream, do Ciebie nie dotarło, że piszemy już o jakichś, mniej lub bardziej poważnych, relacjach a nie zwykłym pisaniu na kafe?

Z tą manipulacją różnie to bywa, potem człowiek ma pretensje że dał się zrobić w bambuko, ale to już na szczęście przeszłość i nie warto do tego wracać. dobranoccccccccccccccc;)

żal do siebie miało być, że był głupi i naiwny, ale ja ogólnie mało jeszcze życia znam.

no wiem o tym ja zaliczyłem kilka spotkan z dziewczynami z kafe , ale nic z nich nie wynikło bo mi sie nie spodobały , nie wiem czy ja sie im podobałem , jedno moge powiedziec na spotkaniach z pannami nie wypadam zle :classic_cool: raczej wszystko rozchodziuło sie w wygląd

Taki żal do samego siebie jest naturalny.Nienawidzisz jego za to co zrobił czy siebie, że mu na to pozwoliłaś, że dałaś się tak zrobić w hooja. Zwykła kolej rzeczy. Ważne by się w tym nie zgubić.

Argen, ja piszę o zaburzeniach (błędne postrzeganie świata np), fobiach społecznych, zahamowaniach utrudniających zwykłą egzystencję. sama jestem intro i wielu bliskich takimi jest, ale to w życiu i kontaktach nie przeszkadza w sposób znaczący. jednak nie mam zamiaru tu nic tłumaczyć, straciłam na to już dość czasu dobranoc;)

Gość ewerty
u

Gość oj tam oj tam wiele bab sie
nabralo :)

Gość hoppppppppppppppp
op

Gość do iftar ifka
ten gość z kafe był ode mnie wiele starszy więc i doswiadczenie wieksze , a żąl przecież ma się zawsze i do tego kogoś i do samego siebie-wiadomo :P Czasem człowiek tak się niepotrzebnie czuje. Powiem tak-manipulanci z kafe mają coś nie tak z głową;) a kobiety też są durne jak wandela2 która odgrzewa stare kotlety :D:D:D:D i szuka kolesia sprzed 3 lat , to nie jest normalne. ważne jest zostawić za sobą zamknięte drzwi 🖐️

Gość up;;;;;;
o

Gość offerma
😍

Gość offerma
😍

Gość do tego ss
ss to jeden z najgorszych wyborow, nie wiem jak mozna byc tak glupia zeby poleciec na tego klamce i fantaste :P