Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zarazchybaurodzę

Wymioty 38 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość Zarazchybaurodzę

Kochane od 2 dni wymiotuję, pali mnie okropnie przełyk od wymiotów.. czasem brzuch zaboli jak na miesiączkę. Powiedzcie mi czy jak pojadę do szpitala to wezmą mnie na wywołanie ze względu na wymioty albo stan zdrowia? Dodam że do terminu z USG zostało 6 dni, do terminu z OM zostało dwa tygodnie.. Co robić? Czy zostawia mnie w szpitalu z powodu wymiotów i złego samopoczucia?

Autorko,ja wymiotowalam do 13 tygodnia ciazy,a pozniej caly 9 miesiac i nikt nie wywolywal u mnie porodu,wiec nie sadze,zeby zostawili Cie w szpitalu z powodu wymiotow i wywolywali porod,dla dziecka lepiej jak dluzej posiedzi w brzuszku.Jezeli bole nie sa regularne,to moga to byc skurcze przepowiadajace.Jesli masz mozliwosc to skontaktuj sie z ginekologiem,moze Cie wczesniej przyjmie

Gość aha123456
dziewczyny dlaczego jak cos sie dzieje zlego nie dzwonicie do swoich lekarzy, ja zawsze dzwonilam jak cos bylo nie tak

Gość kochanka Francesca
to nie jest zabawa w ciaży... jutro rano skontaktuj sie z lekarzem koniecznie

mi sie tak zaczął stan przedrzucawkowy.... Idz kobieto do lekarza, nie zwlekaj bo potem bedziesz sobie pluła w twarz...

Gość elaelżbieta
Skontaktuj się ze swoim lekarzem. Ja w 28 tc wymiotowałam przez 2 dni po każdym posiłku, wieczorem trafiłam do szpitala, konieczna była kroplówka. Przez kolejne 3 dni w szpitalu nadal wymiotowałam po każdym posiłku, ale miałam opiekę, kroplówki, stan dziecka był cały czas monitorowany.