Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piersnimona

obwisly biust czy wam przeszkadza?

Polecane posty

Gość piersnimona

mam 27 lat i obwisly biust, nei jest wielki ale od zawsze byl obwisly, nie rodzilam dzieci, nie karmilam, nosze dobrze dobrane staniki a cyc wisi :( przez to mam straszny kompleks i unikam zwiazkow, jak czytam tutaj posty to faceci chca zgrabdnych lasek z duzym stojacym cyckiem, zalamalam sie, czy jest dl amnei jakas szansa? czy jak sie rozbiore przed facetem to go obrzydzi moj wiszacy biust?

Gość karolek999999
Moja zona ma obwisly biust i jest idealny do hiszpana. Do tego ma duze brodawki i lubie je ssac

Gość cyc_nie_penis
Ja lubie obwisłe. Przynajmniej są naturalne a nie napompowane jak piłki. Mi by nie przeszkadzał, a wręcz by mi się podobał.pozdrawiam

Gość teaz mandarynka
a kiedys greifruit :) to wielkość mojego biustu i niestety zawsze był obwisły :( ale teraz to masakra ...udaje ze jest OK a on na razie nic nie mówi... :)

Gość ediveredi
Mnie osobiście nie przeszkadza wiszący cycek,powiedziałbym,że jest nawet seksi,miękki i fajny do pieszczot,ponadto lubię duże sutki,malutkie są dziewczęce,a nie kobiece...Tak,że kompleksy w kąt i biegnij szukać swojego księcia,na pewno doceni twoje nadzwyczajne walory...Ediveredi@wp.pl Pozdrawiam.

Gość agnesmorales
ja mam biust w stylu Lindsay lohan, tez mi tak nieladnie wisi :((( do tego mam troche rozstepow i duze otoczki a sutki nie stercza

Gość 455577336
jak jest co to wisi;-)

Gość ediveredi
agnes,jeśli masz takie jak Lindsay,to nie masz się czym martwić,są świetne,naprawdę...

A z biustem można sobie poradzić. Trening siłowy poprawia sytuację. To silne mięśnie klatki piersiowej podnoszą cycki i stają się jędrniejsze, mają lepszy kształt.

Gość teraz mandarynka
(porzednio błąd w nicku :) ) acha trening siłowy...pomoże jak umarłemu od długiego czasu ćwiczę z plastikowymi bt=utelkami z wodą a efekty marne:O

Andro a gdzies Ty moje cycki widzial ;) :P No niestety....duze cycki nigdy nie beda sterczaly pod katem 90 stopni, nie ma bata ;) Pocieszam sie faktem ze faceci lubia patrzec na cycki kolyszace sie w rytmie i tempie, ktory sami im nadaja w trakcie posuwania ;) Przynajmniej moim sie to podobalo :)

Gość agnes34
Z kolei Androgej bardzo lubi widzieć jak jaja się poruszają w rytmie posuwania go w odbyt.

Zielonka, wyobraźnia podpowiada mi, że są odjazdowe. Wiesz, domyślam się :-) Wstawiaj closer, nie ma nic lepszego :-) Ćwiczenia z butelkami to na początek są dobre. Potem niestety nie działają. A przy opadającym biuście konieczna jest siłownia.

Gość agnes34
No własnie ! Al Androgej lubi patrzeć na bujające się jaja w rytm posuwanego męskiego tyłka ale tylko wtedy gdy to jego posuwają hihihi.

No to dzisiaj słabo widzę spanie. Co będziemy w takim razie robić?

I oczywiście pozdrowienia dla mojego osobistego hejtera. Na prawdę podziwiam Cię za to, że tyle wysiłku i pracy musisz włożyć w do, by mi dojebać i mimo tego się nie zniechęcasz. Szacun :-)

Gość 0007zglos sie
od 3 lat chodze na silownie i cwicze treningi silowe i mam caly czas obwisly biust, cwicze ze sztanga, z ciezarkami, robie pompki, mam dobry sportowy stanik tez zeby mi cycki nie skakaly np podczas aerobiku i jak wisialy tak wisza

Gość serentada
Moj biust przypomina uszy spaniela, od 4 lata nie bylam z zadnym facetem bo sie wstydze, moj byly mi powiedzial ze mam paskudne zwisy :((( chyba do konca zycia bede sama...to straszne, ze kawalek ciala tak moze zycie spierdolic

Ale macie problemy :D duże cycki są fajne. ja takie uwielbiam, nie ważne czy stoją czy wiszą. bardziej zwracam uwagę na sutki, najlepiej średniej wielkości, a języczkiem i tak każdego da się postawić ;)

Gość pomaranczlala
No to skoro naprawdę już nic nie pomaga, to idź do chirurga. Zawsze to lepsze samopoczucie. Albo hormony ;).

Gość trekol
daj foto to ocenimy

Gość Dom

Hej

Nie ma co sie martwic. Jak kocha to bedzie sie podobalo, a jak nie to znajdz lepszego 🙂

Pamietaj ze najlepsze jest to co naturalne 🙂 ps obwisly biust jest lepszy od rodzynkow (maly biust).

Trzymaj sie