Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość oo7:)

Problemy z szyjką macicya1

Polecane posty

Gość oo7:)

Hej dziewczyny.W pażdzierniku lekarz na usg dopochwowym stwierdził u mnie polipa 1 cm na szyjce macicy.Powiedział że bedziemy go obserwować i tyle.W listopadzie,grudniu miałam brązowawe plamienia takie kleiste upławy na 3 dni przed okresem a potem zaraz okres.Zauważyłam że zaczynały się zaraz po stosunku z mężm.W tym miesiącu wstrzymaliśmy się z uprawianiem seksu w tym czasie,na krótko przed okresem i plamień nie było(normalnie po nie plamie).Dodam jeszcze że okres jak sie zaczął tak skończył,bez plamień po.Jestem po 2 ciążach.Porody naturalne bez problemów i szybkie.Teraz przed okresem boli mnie jedna pierś(z niej dzieciaki najwiecej piły),podbrzusze no i te plamienia.Przed ciążami nie miałam żadnych problemów.A tyeraz to sie sypie po kolei.W marcu 2012 wypalali mi nadżerke,miałam juz torbiele nabotha i stwierdzono u mnie widoczne cechy infekcji HPV.Stosunki z mężem też bywają bolesne.Dziewczyny czy któraś z Was też po ciąży ma takie problemy?Bo ja już nie wiem co mam myśleć,robić wariuje.A dodam że podczas 2 porodu rozerwało mnie na 4 szwy tam w środku(dzidziuś miał prawie 4 kg a ja jestem malutka).Czy to może być powodem moich problemów a może ten HPV.Czy moge mieć raka?Prosze o porade.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować