Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CandidaTKA

srebro koloidalne ag100 na grzybice jamy ustnej-czy da rade

Polecane posty

Gość CandidaTKA

czy srebro koloidalne pomoze na grzybice jamy ustnej? chcialabym zrobic sobie plukanki ze srebra, didatkowo je spozywac, plukac jame ustna dodatkowo specjalnym roztworem oraz ssa tabletki przeciwgrzybiczne. do tego odpowiednia dieta i zakwaszanie organizmu. czy to pomoze? czy moze sie wypowiedziec ktos z doswiadczeniem lub informacjami na ten temat?

Gość CandidaTKA
halo?

Gość ona to wie
A kto ci stwierdził tą grzybicę?? Z tego co mi wiadomo płukano jamę roztworem gencjanowego spirytusu. Niby pomaga, no ale buzia po nim fioletowa;p;d A i możesz spróbować płukać regenerującym płynem do płukania jamy ustnej na bazie krzemu organicznego SILOR+B, który likwiduje stany zapalne dziąseł oraz nieprzyjemny zapach z ust. Można go kupić http://www.sklep.ateraz.pl/krzem.organiczny Spróbować możesz, może akurat pomoże.

Gość candidaTKA
jest bialy nalot na jezyku nie da sie go umyc. to swiadczy o grzybicy.

Gość yerry
Spróbuj, może pomóc. Posiada działanie grzybobójcze i przy tym rodzaju aplikacji na pewno nie zaszkodzi. Moja sugestia; -swinguj w ustach możliwie jak najdłużej (tak do 3min.) na przemian - sreberko i 1% roztwór aptecznej wody utlenionej 2-3x dziennie. Efekt powinien być widoczny już po jednym dniu. Płukanki nie połykać po swingowaniu, tylko wypluć i na koniec przepłukać w ustach jedną z płukanek. Powodzenia!:)

Gość anjas

Miałam tendencję do łapania grzybicy paznokci. Kiedyś sporo czytałam o właściwościach srebra koloidalnego i postanowiłam na próbę zainwestować w https://proaktiv.pl/s/2-28-0-NIEJONOWE-NANO-SREBRO-KOLOIDALNE-AG-500---z-atomizerem-100-ml.html. Opłaciło się, bo stan skóry się poprawił. Zaczęłam początkowo na paznokcie używać, a później rozszerzyłam na całe ciało, w tym na twarz. Kremy nie mają nawet startu.