Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

28agatagata

Kosmetyki w ciazy

Polecane posty

Czesc dziewczyny, jakie oliwki sa bezpieczne do stosowania w pierwszym trymestrze ciazy? Czy moge bez problemu stosowac krem nivea soft do twarzy i do ciala? Czy ktoras z was stosowala zielona serie ivostinu w ciazy?

Gość sa specjalne preparaty
dla kobiet cieżarnych np z dax cosmetics bardzo dobre sama używam i kremu do twarzy i na brzuch balsamu i piersi też

Gość xxxx1111
Normalne kremy mozna uzywac,spokojnie nie ma cie co stresowac :) Ja do ciała uzwam perfecta mama,ziajka i balsam przeciw rozstępom z rossmana,jestem w 30 tygodniu i nie mam rozstępów. Uzywałam tez oliwki bambino,ale pizama i ubrania bardzo po niej smierdziały,wiec przestałam...

Gość czujq
Polecam salon urody eco backstage. To salon urody i stylu, w którym używają tylko naturalnych kosmetyków. Rewelacyjne kosmetyki organiczne, naturalne - nawet dzieci mogą mieć ich makijaże oraz kobiety w ciąży https://www.facebook.com/ecobackstage/

Gość gośćserdeczny
Ja uzywalam wszystkiego z mamas. Moja siostra bardzo zachwalala ich produkty, wiec poszlam w jej slady i moge potwierdzic. Super mily brzuszek po nich mam

Gość gość
Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O Wypad obsranys spamas!!! :O

Gość gość
Hildegard Braukmann ma genialny żel do masażu brzucha - chodzi głównie o to, żeby nie dopuścić do rozstępów. Jeśli zrobicie wszystko jak należy, to żadnych problemów nie będzie, ale tutaj naprawdę trzeba pilnować absolutnych podstaw, codziennej pielęgnacji. Bez wsparcia po prostu cudów nie będzie.

Gość gość
Z takich naprawdę porządnych kosmetyków to HB i ich żel do masażu. Jeśli miałaś rozstępy przy pierwszej ciąży, to wiesz, o czym mowa. Przy drugiej już zadbałam o pielęgnację i nie doprowadziłam do żadnych dziwnych śladów. Wszystko jest w normie.