Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onabezogona5

co zrobic by chlopak pokazywal ze mu zalezy?

Polecane posty

no to cos tu musi nie grac w waszym zwiazku. A podczas seksu jak jest??

Gość onabezogona5
Albo chlopak zacznie sie starac albo i ja zaczne miec wjb..

Gość onabezogona5
Podczas seksu jest ok. Zawsze obydwoje jestesmy zadowoleni.. wtedy mowi ze musi byc to czesciej ze jest tak git.. a to czesciej jest po tygodniu albo dalej

Ja też mam nie halo ze swoim w tym temacie, tyle że my jesteśmy od Was 15 lat starsi. U nas moga już dochodzic inne powody, ale i tak na 1 miejscu jest przeważnie znudzenie, wypalenie, monotonia... ale co zrobic jak on juz nie chce sie starać :( mogłabym chodzić po domu nago a i tak to juz nic nie da... to wszystko zaczyna się i kończy w głowie.

Gość onabezogona5
W ty temacie to kiedys jeszcze go zachecalam.. ubieralam jakas fajna bielizne ale teraz to juz mi sie tez odechcialo bo ile mozna.. nid chce to nie ja ciagle prosic nie bede

No też miałam takie wieczory, że zrobiłam cos fajnego do jedzenia, klimacik, jakieś świeczki bla bla bla... no i bielizna odpowiednia, sukieneczka i ........... taki chooooy :(

Gość onabezogona5
Szczerze mowiac dziwi mnie to ze 21- letni chlopak ma takie male potrzeby.. ale coz. Nie wiem co mam juz myslec, co robic :-(

Gość a możeee
może chłopak ma depresję?? może jest przemęczony przez tą pracę i nie ma na nic siły, tylko na leżenie...