Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnaizałamana

Jak odzyskać chlopaka??

Polecane posty

Gość Samotnaizałamana

Mam 19 lat i zerwał ze mna chlopak po 4 mc. zakochałam się z nim bez pamięci i teraz nie wiem co mam zrobić. nie mam z kim o tym porozmawiać i zostałam sama a cała ta sytuacja zabija mnie i momentami myślę o najgorszym... wiem ze on zaczął kręcić z jakąś starszą ale ja wciąż mam nadzieję ze on będzie znowu mój. doszliśmy do kompromisu ze będzie on tylko kolega ale chce go odzyskać. pomóżcie!!!

Gość stylish29
a po co go odzyskiwac? rozumiem ze ci jest ciezko ale skoro on nie chce. ty byla bys z kims na sile? a chciala bys aby byl z toba z litosci? odpusc mloda jestes niebawem znowu sie zakochasz.

Gość wredniucha10
"doszliśmy do kompromisu ze będzie on tylko kolega ale chce go odzyskać." czyli jak będzie miał ochotę to zawsze go wpuścisz do łóżka - dobrze się ustawił cwaniaczek - a ty głupia

Gość Trulkan Mistarkoz
jak stylish gawedzi - nie ponizaj siebie, nie zebraj.

Gość Samotnaizałamana
on sam do końca nie jest pewny swojej decyzji a nie chce go stracić bo kocham i tak wiele dla niego poświęciłam

Gość olka_fasolka_zona
dziewczyno, juz 00.00 a ty jesczze nie spisz? do szkoly nie idziesz jutro? w po drugie, wiedz, ze jesli chlopakowi zalezy na dziewczynie sam za nia zacznie lazic, nie dziewczyna za chlopakiem :( on cie wykorzysta, sama pisalas ze z toba zerwal, a wiec nie zalezy mu na tobie, zakochaj sie w kims innym, pocierpisz teraz i ci przejdzie, nie rob glupstw ja bylam zakochana z 4 razy, tak mocno!!ale sie szanowalam, za kazdym razem bilo mi serce, jak na niego patrzylam, z czasem mi przechodzilo, tobie tez przejdzie, nie ponizaj sie i sama niczego nei zaczynaj!

Gość olka_fasolka_zona
dziewczyno, juz 00.00 a ty jesczze nie spisz? do szkoly nie idziesz jutro? w po drugie, wiedz, ze jesli chlopakowi zalezy na dziewczynie sam za nia zacznie lazic, nie dziewczyna za chlopakiem :( on cie wykorzysta, sama pisalas ze z toba zerwal, a wiec nie zalezy mu na tobie, zakochaj sie w kims innym, pocierpisz teraz i ci przejdzie, nie rob glupstw ja bylam zakochana z 4 razy, tak mocno!!ale sie szanowalam, za kazdym razem bilo mi serce, jak na niego patrzylam, z czasem mi przechodzilo, tobie tez przejdzie, nie ponizaj sie i sama niczego nei zaczynaj!

Gość Samotnaizałamana
Jak zawsze każdy widzi tylko ta negatywna stronę postacie się na moim miejscu czy wam było by latwo stracic kogos na kim wam zależy

Gość ni.tka.
Przecież on nie chce z tobą być więc się nie nastawiaj na jakiś happy end

Gość Samotnaizałamana
niepotrzebnie pisalam bo każdy tylko potrafi jeszcze gorzej dobić nikt nie potrafi normalnie porozmawiać

Gość wredniucha10
"on sam do końca nie jest pewny swojej decyzji"- chyba raczej jest, skoro odszedł i ma inną " a nie chce go stracić bo kocham i tak wiele dla niego poświęciłam" - a cóż takiego dla niego poświęciłaś?

Gość stylish29
no nie bylo by latwo. ale kto powiedzialze zycie jest latwe? poza tym jestes bardzo mloda- i na jednym facecie swiat sie nie konczy.

Gość Samotnaizałamana
wyprowadziłam się do innego miasta i tu zaczelam studia by być blizej niego i nie ma jeszcze dziewczyny tylko kręci z inna. może i jestem mloda ale to już mój 3 zwiazek i ten przezywam najbardziej ze stracilam tego chlopaka

Gość ni.tka.
Dziewczyno a co mamy ci powiedzieć, że twój były nagle do ciebie wróci i znowu zacznie mu na tobie zależeć, bo go będziesz o to błagać?

Gość Samotnaizałamana
nie błagam go by wrocil. jak narazie dzisiaj z nim na gg pisalam ale chce go odzyskać i żeby wszystko wróciło do normalności

Gość Samotnaizałamana
Nikt ze mna nie porozmawia??

Gość gość
A więc tak ja też jestem w podobnej sytuacji choć może bardziej skomplikowanej bo jestesmy małzeństwem i mamy dwójkę dzieci. Mój mąż też miał taką wspaniałą koleżankę której się żalił kiedy między nami były jakieś kłotnie i niedomówienia. Pocieszali się nawzajem tak bardzo, że poszli razem do łożka. Ale wiedziałam że lepszego niż on nie znajdę. Zamówiłam rytuał miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl żeby on powrócił. Skutecznie. Dziś znów jest ze mną i jesteśmy przykładnym małżeństwem.

Gość gość
Mnie też rzucił ukochany:( i byliśmy ze sobą nie 4 miesiace ale 2 lata:(