Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynia18

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość cynia18

Hej, czy jeśli uprawiałam z chłopakiem petting - on był w gumce a ja miałam na sobie majtki a wytrysk nastąpił w gumkę jest możliwa ciąża? Tylko nie róbcie sobie żartów, pytam serio. Czy np jak nakładając dotykał swojego penisa to nie mógł przenieść nic na swoje ręce a potem do pochwy?

Gość kwasekowy
O fuck! Cały siedział w gumie? Nie udusił się?

baaa wszystko jest mozliwe przeniosl to na rekach, a potem podawal reke swojej ciotce na urodzinach (wiadomo, faceci to brudasy i rak i nie tylko nie myja) no i ciotka .............. co prawda w ciazy nie jest, ale za to ma twoja rzerzaczke

Gość cynia18
Ta oczywiście, że cały ale jego penis :P

Gość cynia18
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość grzmocilla
Ciąża możliwa jest zawsze i wszędzie. Pływasz w jeziorze, a obok chłopak wali se konia. Ty akurat przepływasz on ma spust i jesteś w zasięgu rażenia.

o czym dziecko?? o czym? przeciez to jest belkot wez kurwa do reki jakas ksiazke, ostatecznie przypomnij sobie co pani na biologi mowila nie wiem, kurwa do wikipedii zajzyj zamiast na debilne portale a nie to idz do kauflanda, poloz leb na wadze i wcisnij buraki taki sam pozytek z tego bedzie

grzmocilla :):):) w ten sposob jestes ojcem wlasnej mlodszej siostry :D waliles konia w wannie a potem sie matka poszla kapac :D:D

Gość grzmocilla
Tyyyyyyyyyy bez kitu!!!!!!!!