Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migrenowka

Bole Glowy, Migreny itp

Polecane posty

Gość Migrenowka

caly weekend przesiedzialam z bolem glowy :( mam juz dosc. bole pojawiaja sie czesto, i nic nie pomaga. a zreszta ile tych tabletek moge lykac! juz mam dosc. moge miec i bole przez kilka dni. co mam zmienic aby lepiej sie czuc?

Gość zmiana diety się kłania
zanieczyszczony organizm.

Gość vbhfsvjk
a jakie tabletki bierzesz? mi pomoga ketonal jak tylko zaczyna bolec biore i mija

Gość bed of roses
ja tez choruje na migrene, jestem pod opieka neurologa i w razie silnych napadów bolu biorę tryptany, dokladnie cinie 50 w slabszych bolach ratuje sie iburofenem i solpadeina stosuje tez zloscin maruny w kapsulkach, to jest ziolo ktore zmiejsza ilosc napadow migrenowych i ich natezenie

Gość doktor pierwszego kontaktu
migreny sa w płeni uleczalne, zrobcie badania w kierunku pasozytów i poczytajcie o zmianie diety.

Gość Fiołkowa 80
własnie, skoro raka mozna wyleczyc dieta, to boli glowy nie wyleczycie ???

ja mam migreny na tle hormonalnym, jestem na bieżąco...wczoraj wzięłam chyba z 10 tabletek od 16 co 2 godz, ostatnią o 4.30 dzisiaj, na razie jest dobrze, ale idę do pracy na popołudnie :(...

Gość bed of roses
betiboo, probowalas tryptanow? moje migreny tez maja glownie podloze hormonalne:) a do tych co truja dupe o pasozytach, diecie itd to polecam pieprznac sie mocno w glowe i spadac pierniczyc gdzie indziej:O eksperci za dyche sie znalezli z recepta na wszelkie bolączki-szkoda tylko ze mocni jestescie tylko w teorii

nie, nie próbowałam...moja neurolog powiedziała, że zacznie mnie leczyc dopiero jak odstawię pigułki, jest strasznie przeciwna

Gość hormony yyyy
bettiboo- przcież hormony są ściesle powiazane z nasza dieta, poczytaj.

Gość bed of roses
hormony są powiązane z dietą....litosci ludzie:O ogarnijcie rozum zanim zaczniecie bredzic betiboo, ja jak bralam pigułki to mialam takie migreny ze myslalam ze umre:O serio, napady po 4-5 dni nieprzerwanego bolu odstawilam pigułki i co prawda migreny dalej mam ale juz nie mam takich akcji jak w czasie brania anty:O