Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia 20

wpadka z Anglikiem

Polecane posty

Gość Julia 20

Studiuje i mieszkam w UK . Od ponad roku spotykam sie z Anglikiem z którym zaszłam w nieplanowana ciąże . Jestem załamana- On o niczym jeszcze nie wie. Mysle o usunięciu bo wizja dziecka w obcym kraju mnie przeraza . Wiem tez, że nie pozwoli mi wrócic do kraju gdyby cos poszło nie tak .... Szukam dziewczyn , które sa w zwiazkach z Anglikami lub/i maja z Nimi dzieci .

Gość kociara1
Lepsze warunki bedziesz miała jak urodzisz dziecko w anglii niz w polsce

Gość ale tam chyba nie
ma problemu ze skrobanką ? wiec o co chodzi ? o pieniądze ?

Gość mala234
zostan w UK, nie usuwaj. Jakos sobie poradzisz. Dostaniesz socjal itp. Zalezy jeszcze czy chcesz z nim byc czy nie

Gość zielony, brazoway, fioletowy
zycie z dzieckiem w UK jest o 100% latwiejsze niz w PL. Nie rozumiem a co jest zlego z urodzeniem dziecka z UK- boisz sie o wychowanie? ze bedzie takie jak Angielskie dzieci? - wiesz to juz zalezy jak Ty wychowasz to dziecko i jakie wartosci mu wbijesz do glowy. Zycie w UK jestes lzejsze

Gość Julia 20
mala234 na razie nie mam zamiaru wracac do Pl bo studiuje ale miałam w planach powrót... Gdy urodzę to juz bede skazana na pobyt w UK . Chce byc z Nim ale dziecko, slub to juz inna sprawa -poważniejsza . Znamy sie za krótko by mówić , że sie uda . I nie wiem czy jestem gotowa na to wszystko. Przede mna jeszcze nauka ...

Gość Julia 20
zielony.. Tak . Boje sie troche miec dziecko z obcokrajowcem !! Inna kultura , wychowanie ...

Gość gdghiih
A jak to bylo z tym zabezpieczeniem? Cos zawiodlo?

oni sie wcale az tak nie roznia od nas - takie cos moglabys mi powiedziec jak bys miala dziecko z murzynem lub jakim ciapusem - ale anglik daleko od nas nie odbiega

Gość prawictwo pospolite161
PRowo ! nigdy nie uwierze ze mozna byc tak głupim

Gość Julia 20
zielony Róznią sie ! Mieszkam w UK juz 2 lata i wiem cos o tym ... Zreszta samo wejscie do Jego rodziny nie mniej mnie przeraża mimo, że to w porządku ludzie to jednak uważam, że bedę ta "obcą"

Gość Julia 20
gdghiih a cos taki ciekawy, e ? Tak , zawiodło .... Zreszta jakie to ma teraz znaczenie prawictwo Jesli masz choc troche kultury to nie obrażaj mnie !

a ja mieszkam 10 lat i chyba wiem troszke wiecej niz Ty. Owszem maja troszke inne kultury - ale tak naprawde sie niczym nie roznia. Po za tym po co wiazesz sie z Angliekierm skoro nie chcesz tutaj zostac? powiedz ze poprostu brakowalo ci ch*** do d*** ...

tak ja tez jestem ciekawa jakie zawiodlo? - chyba ze nie zabezpieczaliscie sie i to byl sex przerywany lub po alkocholu

Gość Julia 20
a co ma jedno z drugim ? :-O

Gość Julia 20
a co ma jedno z drugim ? :-O

Gość dwqfew
Nie usuwaj, bo to później wyrzuty sumienia, a nawet problemy ze zdrowiem;/

ale co jedno z drugim ?????

Gość Julia 20
wczesniej zwiazalam sie z Polakiem , który okazal sie skonczonym idiota wiec nie pisz mi z kim mam sie wiazać ! Bo to, że nie planowałam stałego pobytu w UK nie znaczy, że muszę sie spotykac tylko z polakami :-O

Gość Julia 20
wczesniej zwiazalam sie z Polakiem , który okazal sie skonczonym idiota wiec nie pisz mi z kim mam sie wiazać ! Bo to, że nie planowałam stałego pobytu w UK nie znaczy, że muszę sie spotykac tylko z polakami :-O

Gość gdghiih
Mnie ogolnie interesuja przyczyny wpadek, co do twojego przypadku nic nie mam

Gość kociara1
i kolejne biedne dziecko pójdzie w kanał przez bezmózgowie a raczej mózgokrocze. Dlaczego tyle ludzi nie mysli przed tylko po....

Gość kociara1
Ja tego troche nie moge zrozumiec bo z nie spotkałam jeszcze faceta którego nie obchodziłoby odpowiednie zakończenie stosunku. Albo była prezerwatywa albo przerywany. A wpadke zaliczyłam z mężem jezeli to mozna nazwac wpadka. Poprostu spontan do końca ze swiadomoscia ze moge zajsc w ciąże.

Gość deszczowa piosenka 2555
nie usuwaj, poczytaj o pomocy socjalnej, dla samotnych matek itp., masz jakichś przyjaciół, żeby z kimś pogadać i nie być ze wszystkim sama? życzę dużo szczęścia i żeby się ułożyło

Gość wredniucha10
a niech idzie - tam nikt nie robi z tego problemu, moherze

ale mnie nie obchodzi twoje zycie - ani ja tobie nie mowie z kim masz byc - jestes jeszcze mloda i glupia , bo nawet nie potrafisz zrozumiec tego co pisze. Jezeli nie planujesz pozostania w UK to po co sie wiazalas z Anglikiem ? po za tym nie uwierze jak mi powiesz ze tabletka nie zadzialala , alboprezerwatywa pekla bo by on widzial. Musieliscie miec sex przerywany lub spontan- a wtedy ja tego wpadka nie nazywam bo to robisz swiadomie.

Gość Heid
Julia, skoro chcesz być z tym chłopakiem, to radzę Ci porozmawiać z nim szczerze. Nie usuwaj ciąży w tajemnicy przed nim. Ma prawo wiedzieć, nie uważasz? To, że on jest Anglikiem nie jest najważniejsze, ważne jest to, jakim jest człowiekiem:) Różnice kulturowe owszem są, ale nie tak znaczące, by mogły przeważyć w decyzji urodzić, czy nie urodzić. Jesteś dorosła, więc teraz zachowaj się odpowiedzialnie.

Gość Julia 20
deszczowa piosenka nie jestem sama . Mam tu siostre, która niestety namawia mnie do usuniecia . Sama jest z Anglikiem i Jej malzenstwo to porażka :/ Przyjaciolka z kolei prosi mnie bym jak najszybciej powiedziala chłopakowi o ciazy . Chciałabym porozmawiac z dziewczynami , które sa w malżenstwie i maja dzieci z Anglikami ale jak na razie to wypowiadaja sie sami "znawcy tematu" :(

Gość Julia 20
zielony ale ja zrozumialam te Twoje dość dziwne pytanie ;) I nawet na nie juz odpowiedziałam :) A czy ty wiesz co to zakochanie czy zauroczenie ? I skąd ja miałam wiedziec jak to sie wszystko potoczy i czy bedziemy razem dwa dni czy ponad rok ?! Zalezy mi na Nim ale uważam, że na dziecko jest za wczesnie . Tak trudno zrozumiec